Za toplo dugo ljeto LEDO nudi 35 novih sladoleda

Za toplo dugo ljeto LEDO nudi 35 novih sladoleda

LEDO, kao  najveći regionalni proizvođač sladoleda ove godine po prvi puta proglasio novi „praznik“ – praznik sladoleda!  Ime mu je SladoleDan, a proslavit će se prvi puta u subotu 23. svibnja 2015., u parku Maksimiru i tako službeno otvoriti novu sladolednu sezonu.

– Ledo jednostavno želi proširiti užitak konzumacije sladoleda i nekako želimo obilježiti taj jedan početak intenzivnijeg uživanja u sladoledu te smo sami izmislili jedan praznik, riječ je o SladoleDanu koji će se održati 23.5. 2015. godine u parku Maksimir gdje ćemo prigodno obilježiti taj jedan dan. Predstavit ćemo nove proizvode i prvenstveno za našu djecu ćemo pripremiti  puno igra i vjerujte mi da neće biti dosadno zato dođite.- rekao je Dario Vrabec, direktor marketinga i razvoja u Ledu.

Ledo u svom asortimanu ima čak 235 različitih sladoleda koje izvozi na 20-tak tržišta diljem svijeta. Ove godine Ledo je ponovo počeo sa proizvodnjom sladoleda Silk Milka, King slavi 20 godina na tržištu, puno finih kremastih poslastica, za svaki ukus i uzrast.

-Ledo je kao i svake godine dosad nastojao bit jako inovativan, te smo i ove godine pripremili 35 novih proizvoda. Vjerujte da smo mislili na sve naše potrošače. Što na male, tako i velike. U asortimanu ćemo imat proizvod za curice, dječake i naravno za one velike. Ostvarili smo od nekih najzanimljivijih sladoleda, ostvarili smo suradnju sa jednom velikom FC Barcelonom. Tako da se jedan proizvod koji je suradnja Leda i Barcelone upravo nalazi na tržištu. Zatim stalno osluškujemo potrošače, pa smo vratili jedan omiljeni stari brand. Riječ je o Silk Milku. Također svakodnevno ispitujemo želje i prohtjeve, između ostalog vratili smo tj. stavili smo na tržište novi Ledonardo koji je ove godine izabran između 200 tisuća kreiranih sladoleda. I od ostalih novosti ove godine je 20. obljetnica našeg premium brenda sladoleda King. Pa smo pripremili jedan proizvod King 20 godina ili  Chocolate Obsession. – rekao je Dario Vrabec, direktor marketinga i razvoja u Ledu.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto:Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply