MILAN BANDIĆ: Za dva tjedna ponovo sam na Kajzerici

MILAN BANDIĆ: Za dva tjedna ponovo sam na Kajzerici

Gradonačelnik Milan Bandić održao je sastanak u prostorijama Osnovne Škole na Kajzerici, sa  ravnateljima škole i vrtića te predstavnicima izvođača radova.

-Kao što sam najavio prije tjedan dana, ponovno smo ovdje, dogovorili smo slijedeći sastanak za dva tjedna i da idemo riješiti prve četiri stvari koje su bitne, ploha od Uriha se mora srediti, ulica Mate Parlova, dječje igralište vrtića i prostor ispred osnovne i srednje škole. Što se tiče nedostataka unutar škola i vrtića, sve treba staviti na papir odrediti rokove izvršenja. Za dva tjedna vidjet ću tko je što napravio, oni znaju da ja neću odustat od ovog dogovora, a smrt za administraciju i birokraciju kada im se zadani rok po kojem oni moraju rješavati probleme, tada se vidi tko će biti nagrađen, a tko će se sankcionirati.- rekao je Milan Bandić.

-Radi se otprilike kapitalnim problemima, kapitalnim investicijama, uređenje okoliša je procijenjeno na oko 2.5 milijuna kuna. To uređenje je trebalo biti napravljeno zajedno sa završetkom radova na školi, zašto nije napravljeno to očito gradonačelnik treba reći. Ono što znam i imam saznanja nije kupljena ni oprema u u sportskoj dvorani koja djeluje u okviru škole, ta je dvorana isto vrijedna par milijuna kuna, po meni škola nije završena onako kako je trebala biti završena. Vijeće Gradske četvrti će ove godine investirati u nasilje kajzerica 400 000 kn. Mi ćemo asfaltirati zadnju ne asfaltiranu cestu u Kajzerici koja košta 300 000 kn. Projektirat ćemo nogostupe i uredit ćemo igralište jedno.- rekao je Željko Fiolić, predsjednik  Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad.

Osnovnu školu u Kajzerici pohađaju djeca iz Odre, njihova škola još nije izgrađena, gradonačelnik Milan Bandić osvrnuo i sa na taj problem.

– Projekt škole u Odri uskoro će se početi realizirati i jedan dio djece koja sada idu u Kajzericu od jeseni s početkom nove školske godine ići će u školu u Odri, kraj cijelog projekta koji obuhvaća školu i sportsku dvoranu planira se 2017. godine.- rekao je Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

 

Leave a Reply