Dok je gradonačelnik dijelio, predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Dejan Fičko uživao u grahu

Dok je gradonačelnik dijelio, predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga  Dejan Fičko uživao u grahu

Predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Dejan Fičko i član Uprave za financije, Krešimir Kvaternik, praznik rada, 1.svibnja su proveli u obilasku Zagreba sa gradonačelnikom Milanom Bandićem. Jutro su proveli u obilasku Kajzerice, a nakon toga su došli u Maksimir proslaviti 1.svibnja sa gradonačelnikom i građanima Grada Zagreba. I dok je gradonačelnik dijelio grah Fičko i Kvaternik su uživali u grahu!

Gradonačelnik Bandić na Aktualnom satu u Gradskoj skupštini grada Zagreba u utorak,zamjerio je upravi Holdinga što u subotu nitko s njime nije bio u obilasku grada.

– Izgleda da još ne znaju pravila igre. Ne može se dogoditi da gradonačelnik plazi po gradu, kao Pale sam na svijetu, bez instrumentaraija, pročelnika i drugih. Nema prioritetnijeg posla nego biti s gradonačelnikom, ne na kavi ili na košarci, nego tamo gdje su problemi,- rekao je na Skupštini gradonačelnik Bandić.

I tako su članovi Uprave 1.svibnja umjesto na roštilju s obiteljima proveli praznik s Gradonačelnikom u obilasku Zagreba.

Tekst: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply