MILAN BANDIĆ: Posao se ne radi iz fotelje, posao se radi na terenu

MILAN BANDIĆ: Posao se ne radi iz fotelje, posao se radi na terenu

Kajzerica je prije godinu dana dobila dugo očekivanu osnovnu školu, vrtić i srednju školu, ali problemi tu nisu prestali, puno radova oko tih objekata nije završena, a najviše toga odnosi se na okoliš.

-Doći ću ponovo za tjedan dana popišite sve što ne „štima“ stavite sve na papir od jedne do druge škole i vrtića, od unutra do vani. Na tom sastanku biti ću ja predstavnici iz svih nadležnih ureda, svi ravnatelji i izvođači radova. I onda ćemo dogovoriti sve što je potrebno napraviti i kada će se krenuti sa radovima.- rekao je Milan Bandić.

Iza vrtića na Kajzerici, slika je jako loša, park koji je u sklopu vrtića, djeluje neuredno, odaje se dojam poluzavršenog parka, gradonačelnik Bandić bio je izuzetno ljut na stanje kojega je dočekalo.

-Ja pozivam medije da ovo snimite. Ne treba ništa govoriti, jer ova slika će govoriti više od 1000 riječi. Ovo je sramota, mojih suradnika u ovih zadnjih 6 mjeseci. Da ovi ovdje nisu bili 100 % nitko od njih, oni misle  da mogu to sve iz kabineta na gumb napravit. Oni su sigurno zato samo što ja odgulim zadnje mandate, pa oni mogu sjediti u kancelarijama, a ja moram obijati pragove i trošiti cipele. Da su oni ovdje bili 2 puta bilo bi riješeno, no oni nisu bili niti jednom, neka me demantiraju. To je istina, ovo je sramota da ovako izgleda, ovako je ovo izgledalo kad smo otvarali školu, samo je bilo malo više vode i bila je jesen jel’ tako, pa je plivalo. Ono što su izvođači dužni napravit, to će napravit, a ono što nisu to će grad napravit u rekordnom roku. Snimite ovo molim vas i moju rečenicu OVO JE SRAMOTA. A mogli su dići tur moji suradnici i doći ovdje i vidjeti o čemu se radi i ovo napraviti. Ja se ispričavam ravnateljici dječjeg vrtića, djeci i roditeljima što su doživjeli ovdje u ovih 8 mjeseci, pa ovo je sramota. Djeca ovdje kao po Australskoj prašumi skaču po ovim hupserima, ovo je sramota. Ali će ovo uskoro izgledati kao Wembley, vjerujte mi. Vidjet ćete ja sam kordinator cijele akcije i dok se ne napravi nema odstupanja!- rekao je Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply