MILAN BANDIĆ: Zadovoljan sam sa svime, samo ne sa samim sobom

MILAN BANDIĆ: Zadovoljan sam sa svime, samo ne sa samim sobom

Drugi radni dan gradonačelnika Milana Bandića, mediji i dalje budno prate, tempo rada je isti, trčanje s jednog događaja na drugi i u zadnja dva dana ista pitanja.

Koji su vam prvi potezi, sada kada ste se vratili na posao?

-Isto što radim zadnjih 15 godina, ista meta, isto odstojanje. Grad funkcionira, i funkcionirat će još bolje, još efikasnije. Grad i Gradska uprava i dalje će služiti građanima, sa smiješkom kao servis građana, a s druge strane logistika poduzetnicima. Mi smo ovdje zbog građana i zbog ljudi koji u ovom gradu stvaraju nove vrijednosti.- rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Sandra Švaljek vodila je duži period Grad Zagreb, donosila je određene odluke hoće li Bandić te odluke mijenjati i kada će dati valjani razlog zbog čega je Sandri Švaljek otkazao povjerenje. Na ovo drugo pitanje javnost će još morati čekati, a na prvo dobili smo odgovor.

-Neću ništa mijenjati, ne znam kakve je odluke donijela, morat  ću vidjeti, mislim da su sve odluke donesene u kladu odluka koje smo zacrtali i ponudili građanima prije izbora. One odluke koje su stavljene sa strane, vidjet ćemo što od toga možemo realizirati, a za to treba stvoriti novce. Moramo raditi, kada će se više raditi biti će i više novaca.- rekao je Milan Bandić.

Koliko ste zadovoljni sa radom svojih prethodnica?

-Ja sam zadovoljan sa svime, samo nisam zadovoljan sa samim sobom, kada se nešto loše dogodi krivi ste samo vi, a kada se dogodi nešto dobro onda su za to zaslužni svi, a ja sam prestari „magarac“ da to nebi znao.- rekao je Milan Bandić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply