Otvoren novoizgrađeni objekt Mjesnog odbora Vrapče – jug

Otvoren novoizgrađeni objekt Mjesnog odbora Vrapče – jug

Vrapče – jug nakon dugih šest godina dočekalo je novu zgradu koja će se koristiti za potrebe mjesne samouprave, dobrovoljno vatrogasno društvo, a uz zgradu sagrađeno je i vanjsko košarkaško igralište, te unutarnja polivalentna dvorana s pripadajućim prostorijama.

Svečanom otvaranju društvenog doma prisustvovali su Vesna Kusin zamjenica gradonačelnika, Darinko Kosor, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, Davor Bernardić potpredsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba i Vladimir Andrić, predsjednik Gradske četvrti Stenjevec.

– Drago mi je da je ovaj projekt napokon gotov, nakon dugih šest godina, u njega je uloženo 12 milijuna kuna iz sredstava malih komunalnih akcija. Objekat se sastoji od tri djela od mjesne samouprave, dvorane i od prostorija za DVD Zapad. Drago mi je da će djelatnici DVD Zapad imati nove prostorije i da će kao i do sada moći još bolje i kvalitetnije obavljati svoj posao,- rekao je Vladimir Andrić, predsjednik Gradske četvrti Stenjevec.

– Čast mi je i zadovoljstvo da otvaramo ovaj objekt, odnosno društveni dom koji je trebao na ovom području. Ovakvim projektima želimo pokazati brigu Grada Zagreba za sve dijelove Grada, omogućiti svima jednaki razvoj i zadovoljavanja potreba građana koji žive na tom području. Svi se veselimo današnjem danu i ovakvom događaju i svim stanovnicima želim da koriste ovaj objekt i uživaju u njegovim sadržajima. – rekla je Vesna Kusin.

– Ovaj dobrovoljni vatrogasni dom čekao je na svoje otvorenje šest mjeseci, gradio se pet godina nakon što je viječe gradske četvrti započeo taj projekt član sam ovog vatrogasnog društva i emotivno sam vezan za ovaj kvart, tu sam odrastao, napravio prve korake. Sretan sam što se ovako nešto napravilo, stanovnicima ovog kvarta to puno znači,- rekao je Davor Bernardić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply