Turnir u velikom nogometu za zagrebačke osnovnoškolce “Modri lavovi”

Turnir u velikom nogometu za zagrebačke osnovnoškolce “Modri lavovi”

GNK Dinamo i Zagrebački Školski Športski Savez drugu godinu za redom organiziraju turnir u velikom nogometu za zagrebačke osnovnoškolce!

Ovogodišnje izdanje turnira ”Modri lavovi” trajat će tijekom svibnja i lipnja, a priliku za sudjelovanje imat će škole koje se najbrže prijave na turnir. Škole će prvi dio turnira odigrati u skupinama, a službenim ždrijebom GNK Dinamo i Zagrebačkog Školskog Športskog Saveza po završetku prijava napravit će se raspored utakmica grupne faze i završnice. Sve zainteresirane škole koje bi htjele biti dio ovog velikog sportskog projekta mogu se prijaviti za sudjelovanje, do 15. travnja 2015. godine, i to putem web stranice ZŠŠS-a.

Podsjećamo, turnir je namijenjen učenicima viših razreda osnovne škole, i to od 5. do 7. razreda, a momčad može prijaviti maksimalno 16 igrača.

Turnir ”Modri lavovi” prošle je godine, iako je tada održan po prvi put, izazvao veliki interes osnovnih škola i učenika, a vjerujemo da će ove godine interes biti još veći. Upravo iz tog razloga, kao i iz razloga što je broj mjesta za sudjelovanje ograničen, pozivamo sve škole i školske momčadi da iskoriste priliku te da se što prije prijave na turnir!

Jedini turnir za osnovnoškolce u velikom nogometu pružit će priliku mladim igračima i momčadima da se dokažu, kako pojedinačno tako i momčadski, upoznaju s vršnjacima iz drugih škola, osjete nogometni natjecateljski duh i upoznaju igrače prve momčadi Dinama.

Najbolje momčadi i najbolji pojedinci i ove će godine osvojiti vrijedne nagrade – pehare, medalje te lijepe pakete Dinama.

Prošle godine na turniru je sudjelovalo devet zagrebačkih osnovnih škola, a titulu najbolje škole ponijela je OŠ Mato Lovrak.

Tekst/Foto:GNK Dinamo

Leave a Reply