U Novom Zagrebu održane zabavno – sportske aktivnosti, “Zajedno u susret Uskrsu!”

U Novom Zagrebu održane zabavno – sportske aktivnosti, “Zajedno u susret Uskrsu!”

Centar za unapređenje kvalitete života S.O.S. , sportski partner stolnoteniski klub Novi Zagreb i Hendi ping liga sa Senkom i Nenadom Cvitković od 30.ožujka do 3.travnja 2015.g. organizirali su sportsko – zabavne aktivnosti pod nazivom „Zajedno u susret Uskrsu“ . Natjecanje se održavalo u stolnom tenisu, visećoj kuglani, pikadu, belotu i pripremi „Najfinijeg Uskršnjeg kolača„

Sudjelovali su građani rekreativci, umirovljenici, osobe s invaliditetom, djeca osnovnih i srednjih škola grada Zagreba .

Pokrovitelj projekta bio je Grad Zagreb – Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom načelu s pročelnicom Višnjom Fortunom .

U ime pokrovitelja nazočne je pozdravila gospođa Marinka Bakula Anđelić a zajedno sa ambasadoricom Hendi ping lige Kostadinkom Velkovskom i Ivankom Boljkovac najboljim natjecateljima uručili su sportska odličja .

Uz sportske aktivnosti na Veliki petak u dvorani i na prostoru ispred stolnoteniskog kluba Novi Zagreb ( gdje se i održavalo natjecanje), pekle su se i dijelile srdele, krumpir salata i kolači, a sve uz druženje sudionika projekta i građana slabog imovinskog stanja .

– Zahvaljujemo se sponzorima koji su u svojim proizvodima, jako puno pomogli oko organizacije: Berigoju Vukojevic – Berubambi , Mesnici Don Vito, New Bakery  i  Pekarnici Utrina, – nakraju je poručio Nenad Cvitković u ime organizatora.

 

Leave a Reply