Reakcije na Bandićevu odluku

Reakcije na Bandićevu odluku

Prvi komentar na odluku Milana Bandića dala je pročelnica Mirna Šitum.

– Gradonačelnik ima licencu i može odabrati jednu od svoje dvije zamjenice, koje će ga mijenjati, mi ćemo poštivati njegov odabir. Sa svoje pozicije mogu reći da što se tiče mog ureda, da nikada nikakvih prijepora nije bilo ni u kontaktu sa Sandrom Švaljek, ni gradonačelnikom isto tako sigurna sam da će takva suradnja nastaviti i sa Vesnom Kusin.- rekla je Mirna Šitum.

Davor Bernardić također je komentirao novonastalu situaciju.

-Zagreb se treba okrenuti budućnosti i stvarati perspektivu za sve građane koji u njemu žive i ne baviti se ovakvim vatrogasnim mjerama, a Zagrepčani ne smiju biti taoci ove zagrebačke krize i zato očekujem da se to što prije raspetlja.- rekao je Davor Bernardić.

– Potpuno očekivana odluka koja se najavljivala duže vrijeme i uopće nas ne iznenađuje. To je samo dokaz da gospodin Bandić kao legitiman gradonačelnik izgubio povjerenje u Sandri Švaljek. Ovim potezom Zagreb neće ići u izbore, osiguran je nesmetano funkcioniranje Grada Zagreba.- rekao je Tomislav Stojak.

– Da nije u teškoj životnoj situaciji smatrao bih to egzibicionizmom. S jedne strane čudno s druge strane očekivano.- rekao je Andrija Mikuć.

Leave a Reply