Bandić dao ovlasti Vesni Kusin

Bandić dao ovlasti Vesni Kusin

Dok traje 24. sjednice Gradske skupštine, gradonačelnik Milan Bandić iz istražnog zatvora  povukao je punomoć dosadašnjoj zamjenici Sandri Švaljek, i dodijelio punomoć drugoj zamjenici Vesni Kusin.

Za vrijeme kratke stanke u gradskoj skupštini Sandra Švaljek i vesna Kusin dale su svoje prve komentare na novo nastalu situaciju.

– Prvi potez je taj da dajem izjavu vama, jer vidim da je veliki medijski interes oko ove teme. S obzirom da smo kolegica Kusin i ja dobile dokument  kojim gradonačelnik za vrijeme svoje privremene ne prisutnosti ovlašćuje za vođenje Grada Vesnu Kusin.- rekla je Sandra Švaljek.

Na pitanje novinara dali može reći konkretan komentar na novo nastalu situaciju Sandra Švaljek je kratko odgovorila.

– Nemam komentara u ovom trenutku, na niti jedno vaše pitanje, ja ću se sutra obratiti u 10 sati medijima, na press konferenciji i dobit će te moju konačnu izjavu o svemu ovome.- rekla je Sandra Švaljek.

Vesna Kusin dala je svoju prvu izjavu nakon novo nastale situacije.

– Ne mogu sada pričati o prvom potezu, prvo ću sjesti sa Sandrom Švaljek i popričati o novo nastaloj situaciji. Nemam komentara, vi ste i onako ovu vijest znali prije nas dvije. O ovakvom ishodu špekuliralo se par dana u medijima. Kakvi će biti moji potezi, vidjet ćemo u budućnosti. Rekla sam nemam prvi potez, pustite me da sagledam situaciju u kojoj se nalazimo i da onda odlučimo o daljnjim potezima.- rekla je Vesna Kusin.

Ako Sandra Švaljek da ostavku, Vesna Kusin ostaje bez njene pomoći, hoće li moći sama voditi Grad Kusin je kratko komentirala.

– Ako će to tako biti, mogu pokušati to napraviti.- rekla je Vesna Kusin.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

 

 

 

Leave a Reply