VIDEO/FOTO/EKSKLUZIVNO: Neymar, Suarez i Messi fotografirali se nakon El Clasica u svlačionici samo za ZNA.HR

VIDEO/FOTO/EKSKLUZIVNO: Neymar, Suarez i Messi fotografirali se nakon El Clasica u svlačionici samo za ZNA.HR

UŽIVO S CAMP NOUA: Žarko DIMINIĆ i Mario ĆUŽIĆ

Završio je još jedan El Clasico, u 28. kolu Llige BBVA Barcelona je pobjedila na Camp Nou Real Madrid 2:1. Pogotke su postigli Mathieu i Suarez za Barcu, a Ronaldo za Real, nakon što je akciju započeo Luka Modrić, Benzema petom dodao Ronaldu kojem nije bilo teško matirati vratara Barcelone.

 

El Clasico se najavljivao u Barceloni tjednima, preprodavači karata su tražili, kupovali i preprodavali karte, a mi smo na dan utakmice na stadionu sreli Marijana Kolara iz Adelaida, Australija sa hajdukovim šalom i dresom Ivana Rakitića.

– Otac mi je iz  Vukovara, a mama iz Požege, bio sam u Hrvatskoj na derbiju Hajduk Dinamo u Splitu, u srijedu sam bio na Manchester Cityu i danas sam na El Clasicu. Sutra se vraćam u Australiju jer u srijedu već radim. Za Manchester sam preko interneta platio 400 eura kartu, a za El clasico 1000 eura! – rekao nam je Marijan Kolar.

Marijan je krenuo s nama u potragu za hrvatskim navijačima i sreli smo ekipu iz Hvara i Osijeka koji su došli na El Clasico. Ivanu Jakiću iz Hvara ovo je već peti El Clasico koji je gledao uživo!

Prije same utakmice u općoj gužvi ispred ulaza u stadion sreli smo i direktora Dinama Tomislava Svetinu koji je sa suprugom i djecom došao pogledati El Clasico.

Nakon utakmice imali smo privilegiju jedini vidjeti slavlje igrača Barcelone u svlačionici! imali su i zašto slaviti, ovom pobjedom, Barcelona bježi Realu četiri boda i naslov prvaka joj se smješi, iako je još dugo do kraja! A novinari Zarebačke novinske agencije će u svakom slučaju biti na Camp Nou, 24.5. kada Barcelona igra posljednju utakmicu u španjolskom prvenstvu protiv Deportiva!

Leave a Reply