KVALIFIKACIJE EURO 2016: Počela prodaja ulaznica za Norvešku

KVALIFIKACIJE EURO 2016: Počela prodaja ulaznica za Norvešku

Danas je počela prodaja ulaznica za jednu od ključnih utakmica hrvatske reprezentacije na putu do Eura 2016. Norveška je izravni protivnik Vatrenima za jednu od dvije pozicije koje direktno vode u Francusku, a glasna podrška vjernih navijača dat će dodatnu energiju momčadi Nike Kovača.

Hrvatski nogometni savez nagrađuje sve navijače koji će ulaznice kupiti u pretprodaji putem internetas 20 posto popusta na unaprijed utvrđene cijene:

Tribina zapad dolje: 150,00 kn
Tribina istok: 120,00 kn
Tribina sjever dolje: 70,00 kn
Tribina jug: 70,00 kn

Zbog Uefine kazne za ponašanje dijela hrvatskih navijača na utakmici Italija – Hrvatska ovom prigodom bit će zatvorene gornje tribine Sjevera i Zapada.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećoj poveznici: ULAZNICE

Osim što se na njih obračunava popust od 20 posto, ulaznice kupljene u pretprodaji putem interneta bit će moguće preuzeti na blagajnama stadiona, uz već prije dostupnu mogućnost dostave.

Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica, a rok za kupnju putem interneta je 25. ožujka 2015. do 12:00 sati ili do iskorištenja raspoloživosti ulaznica.

Ako se sve ulaznice ne prodaju putem interneta, od 23. ožujka ulaznice će biti moguće kupiti na blagajnama stadiona Maksimir.

Sve ostale informacije o prodaji ulaznica možete pronaći OVDJE.

Dajmo podršku kapetanu Dariju, Luki, Raketi, Mandži i svim Vatrenima u ovoj ključnoj bitki za Euro 2016!

Foto:  Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply