Veliki koncert Borisa Novkovića u koncertnoj dvorani Lisinski

Veliki koncert Borisa Novkovića u koncertnoj dvorani Lisinski

Boris Novković, jedan od najpopularnijih i najizvođenijih hrvatskih kantautora i pjevača, održat će 8. svibnja s početkom u 20 sati koncert pred zagrebačkom publikom u Koncertnoj dvorani Lisinski. Ovaj glazbeni spektakl poznati pjevač izvest će u pratnji Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije, a na pozornici će mu se pridružiti i gosti iznenađenja te portugalska fado pjevačica Olvido Ruiz Castellanos.

Na koncertu pod nazivom „Najljepše ljubavne pjesme“ Boris Novković zagrebačkoj publici zapjevat će svoje najbolje hitove i predstaviti nove sa zadnjeg albuma „Još sam uvijek tvoj“, koji je izašao krajem 2014. u izdanju Hit Recordsa.

Boris će svojoj mnogobrojnoj publici pružiti priliku da uživaju u njegovim najljepšim pjesmama izvedenim u biranim i najkvalitetnijim vokalnim i instrumentalnim aranžmanima koje za ovu priliku potpisuje maestro Zdravko Šljivac. O zvjezdanom statusu Borisa Novkovića najbolje govori podatak da ga već 30 godina karijere nazivaju hrvatskim  Bryanom Adamsom čije ljubavne pjesme obožavaju u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji…

Dobitnik je prestižnih nagrada te ima status samostalnog umjetnika. Član je strukovnih udruga te u svojoj karijeri odradio preko stotinu humanitarnih koncerata za Hrvatsku i mnoge druge povode koji su imali plemenitost i pomoć ugroženima svih sfera kao svoj osnovni cilj i motiv.

Ulaznice za koncert po cijeni od 100 i 140 kuna potražite na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski  ili online na stranici http://www.ulaznice.com.hr/ .

Foto:Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply