KLM: Najtočniji međunarodni zračni prijevoznik

KLM:  Najtočniji međunarodni zračni prijevoznik

KLM je proglašen najtočnijim zračnim prijevoznikom u 2014. godini od strane FlightStats

KLM i Amsterdam-Schiphol, savršena kombinacija za opušteno i udobno putovanje

KLM Royal Dutch Airlines je proglašen najtočnijim dugolinijskim zračnim prijevoznikom u 2014. godini od strane FlightStats platforme. Nagrade “On-time Performance Service Awards” FlightStats dodjeljuje svake godine zračnim prijevoznicima i međunarodnim zračnim lukama s najvećim brojem letova koji pristignu na dolazne terminale unutar 15 minuta od predviđenog vremena dolaska.  U 2014. godini KLM je bio vodeći zračni prijevoznik u kategoriji “Velikih međunarodnih zračnih prijevoznika”. Prilikom odabira finalista i pobjednika FlightStats je analizirao podatke o statusima letova i vremenima dolazaka dostavljene od strane međunarodnih subjekata kao što su Međunarodna organizacija civilnog zrakoplovstva, zračni prijevoznici, zračne luke i rezervacijski sustavi glavnih zračnih prijevoznika. U kategoriji “Veliki međunarodni zračni prijevoznici” FlightStats je uzeo u obzir točnost velikih zračnih prijevoznika u svijetu, na temelju broja raspoloživih sjedala po kilometru. U 2014. godini ovi zračni prijevoznici morali su predstaviti više od 1000 letova u najmanje 3 regije u svijetu. Statistike su prikupile podatke od 31 zračnog prijevoznika, a ukupan broj letova bio je otprilike 7,6 milijuna.

KLM i Amsterdam-Schiphol: savršena kombinacija za opušteno i udobno putovanje

Amsterdam-Schiphol je dobio nekoliko nagrada, kao što su “Najbolja zračna luka Zapadne Europe u 2014. godini” (Skytrax), “Najbolja zračna luka u 2013. godini” (ACI Europe) i “Najbolja zračna luka za poslovne putnike u 2013. godini” (Business Traveller).

KLM nastavlja s uvođenjem novina i nudi povećanu udobnost postupnim opremanjem dugolinijske flote novim kabinama u ekonomskom i poslovnom razredu.  Putnici poslovnog razreda World Business Class mogu uživati u ravnom krevetu duljem od 2 metra. (Dostupno na letovima za Nairobi, Los Angeles, San Francisco, Chicago, New York-JFK, Houston, Meksiko, Toronto, Paramaribo, Curacao, Saint-Martin, Seul, Tokio-Narita, Delhi, Bangkok, Hong-Kong, Chengdu, Šangaj i Peking). Nadogradnja 15 zrakoplova Boeing 777-200 bit će završena krajem 2015. Nadalje, nova sjedala u kabinama ekonomskog razreda nude više prostora za noge i opremljena su izvanrednim sustavom za razonodu tijekom leta, pružajući dodanu udobnost.

Najmodernija oprema u kombinaciji s novim proizvodima za putnike koji putuju bilo poslovno ili privatno, pouzdane usluge koje nudi Zračna luka Schiphol te točnost koju osigurava KLM čine savršenu kombinaciju. Na taj način, putnici mogu uživati u putovanju uz potpunu opuštenost i najveću udobnost od početka do kraja puta.

 

Leave a Reply