Prvotimci Dinama zajedno s trenerom Mamićem oduševili djecu u OŠ Brestje

Prvotimci Dinama zajedno s trenerom Mamićem oduševili djecu u OŠ Brestje

Nekoliko stotina učenika OŠ Brestje od ranog je jutra iščekivalo goste iz modroga kluba koji su, na inicijativu jednog od najaktivnijih povjerenika Dinama Stjepana Kezerića, odlučili razveseliti djecu povodom dana njihove škole. Prepuna sportska dvorana veselih dječaka i djevojčica ugostila je u prekrasnoj atmosferu modru delegaciju u sastavu glavni trener Zoran Mamić, prvotimci Ante Ćorić i Marko Pjaca, glavni direktor kluba Tomislav Svetina i časnik za vezu s navijačima Marko Kuže. Ravnatelj škole, Miše Kutleša, održao je nekoliko uvodnih riječi, predstavio goste te im dao priliku da se obrate djeci koja su svakog gosta pozdravila velikim pljeskom. Nakon kratkog službenog dijela uslijedilo je ono što djecu uvijek najviše veseli – druženje s igračima i trenerom, dijeljenje autograma i fotografiranje. Više od 300 učenika nestrpljivo je čekalo s papirićima i olovkama na autogram mladih Dinamovih zvijezda i trenera Mamića, a djeci su podijeljeni i pokloni – Dinamo zastavice i kalendari.

– Drago mi je što smo razveselili djecu u školi u Brestju i htio bih im zahvaliti što su došli u tolikom broju. Na ovakvim se druženjima i mi uvijek napunimo pozitivnom energijom i puno nam znači kad nas ovako ugoste, dočekaju i kad imamo priliku družiti se s najmanjim navijačima – rekao je Pjaca s kojim se složio i Ćorić: – Uvijek je posebno družiti se s djecom, takva su mi događanja najdraža. Nadam se da ćemo imati priliku i u budućnosti vratiti se u ovu školu jer su nas stvarno prekrasno ugostili.

Na druženju u školi djeca su imala priliku vidjeti i tehniciranje jednog od najvećih Dinamovih bisera – Ante Ćorića koji je kratko zabavio djecu te dao priliku nekoliko dječaka da pokažu svoje umijeće. Druženje koje je razveselilo sve pristune učenike, učitelje i osoblje škole, jednako je uljepšalo dan i modroj delegaciji koja uvijek uživa na druženjima s najmlađima. Na kraju druženja, kao što je običaj, trener i igrači Dinama odradili su razgovor s mladim novinarima školskog časopisa, a učenici su kao pravi profesionalci kroz razgovor saznali detalje o sportskom životu trenera Mamića te Ćorića i Pjace. Kako je to biti profesionalni nogometaš, imaju li slobodno vrijeme, kad su počeli trenirati nogomet, kako su stigli u Dinamo, tko im je nogometni uzor i još mnogo drugih pitanja te zajedničko fotografiranje zaokružili su ovu prekrasnu priču i ugodan dan na druženju s učenicama OŠ Brestje.

Tekst/Foto: GNK Dinamo

 

Leave a Reply