PBZ ZAGREB INDOORS: Draganja i Kontinen pobjednici parova jubilarnog izdanja PBZ Zagreb Indoorsa

PBZ ZAGREB INDOORS:  Draganja i Kontinen pobjednici parova  jubilarnog izdanja PBZ Zagreb Indoorsa

Do prvog zajedničkog naslova stigli su pobjedom u finalu 6:4, 6:4 protiv francusko-indijskog para Fabrice Martin, Purav Raja, a obojici je to drugi naslov u karijeri.

– Mislim da je finale uvijek razlicit mec. Uvijek je malo drugacija tip pritiska. Ne mislim da je bilo koje finale lagano. Moras se suocavat sa situacijom i mislim da smo odlicno to odradili. Ne smatram da je ovaj mec laksi nego drugi.- rekao je Henri Kontinen.

-Bio sam posljednji Hrvat u turniru, plan je bio osvojiti naslov i drago mi je što smo uspjeli. Hvala Henriju što je igrao sa mnom nakon Australije, jer nije bilo lako.- rekao je Draganja, koji je s Kontinenom do Zagreb Indoorsa igrao na trima turnirima i na svima su ispali u prvom kolu.

Sezona je tek počela,  pred Draganjom i Kontinenom stoji još dosta mečeva i turnira.

– Nismo upali u Rotterdame slijedeći tjedan falilo je par mjesta za ući u Rotterdame, a odmor tjedan dana malo se zabavit po Zagrebu, malo se opustit nakon ovog stresa 7 dana, nakon toga Marseille, Dubai, Davis Cup, Indian Walles, Miami.- rekao je Marin Draganja.

– Cilj nam je igrat bolje. Mislim da smo radili pravu stvar u Australiji, ali nekada jednostavno ne ide. Mi smo dali sve od sebe ove sezone, i nismo mogli bolje. Početka ovdje sve je išlo odlično. Zašto ne pobijediti par velikih turnira!- rekao je Henri Kontinen.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply