Yammat FM, radio koji će se rado slušati

Yammat FM, radio koji će se rado slušati

U zagrebački eter na frekvenciju 102,5 MHz stigao je Yammat FM, radio koji će, slijedeći slobodu mišljenja i govora, svome gradu podariti dobar zvuk sjajne glazbe i odlične produkcije. U to ime pod zajedničkom zastavom ozbiljnih kreativnih i medijskih namjera okupila se dobro poznata iskusna ekipa ojačana jakim snagama nekih novih klinaca.

Vijeće za elektroničke medije u listopadu prošle godine dodijelilo je koncesiju Yammat FM-u na temelju ambicioznog programa koji je odlučio služiti javnom interesu i potrebama slušatelja svih dobi, spola, političkih i inih orijentacija, društvenih skupina i bračnoga te radnog statusa.

Jamac odlične glazbe, produkcije i zvuka kao i visokih profesionalnih standarda kojim će se stvarati program i istinito, točno, pravodobno i nepristrano informirati su dobro poznata radijska i novinarska imena koja su čvrsto odlučila – neka bude radio!

U ekipi su što glasom, što glazbom – Siniša Švec, Milan Peh, Alen Balen, Dino Milić, Dubravka Bratoljić, Iva Šulentić, Zdravko Mamić Maminho, Robert Šantek, Darko Poslek i na kraju, ali ne manje važni – Robert Knjaz i Mario Petreković.

Za govorne emisije brinut će Silvija Šeparović, Mirela Pejaković Levstek, Melisa Skender, Zoran Kekić, Frana Marija Vranković, a njihovom iskustvu pridodali smo mlade snage u koje polažemo nade, a to su Lucija Živković, Lucija Čeč, Lorena Ouahchia, Martina Vazdar, Maja Huzjak i Petra Kovačević.

Sve što trebate čuti – Yammat FM emitirat će iz Laube, kuće za ljude i umjetnost!

Slušajte nas od petka, 6. veljače u 7:00 na 102,5 megahertza!

Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

 

 

Leave a Reply