PBZ ZAGREB INDOORS: Lopez i Seppi u finalu zagrebačkog turnira

PBZ ZAGREB INDOORS: Lopez i Seppi u finalu zagrebačkog turnira

Guillermo Garcia-Lopez, danas je imao lagan put do finala , u samo dva seta  svladao je Marcosa Baghdatisa rezultatom 6:4,6:4.

Baghdatis je imao šansu u oba seta da preokrene rezultat ali Garcia je imao više sreće.

-Počeo sam meč vrlo dobro, poveo sam 2:0, igrao agresivno, a onda mi je set iskliznuo iz ruku. Za drugim ne žalim, on je bio bolji i ukupno je danas bio bolji igrač.- rekao je Marcos Baghdatis.

-Nervozno sam ušao u meč, rano sam izgubio servis, ali sam ga na sreću uspio vratiti. Nervoza je bila prisutna i kod servisa za meč, jer ipak je veliki ulog bio u igri.- rekoa je prvi finalista jubilarnog desetog izdanja PBZ Zagreb Indoorsa.

Talijan Andreas Seppi drugi finalista  bio je bolji od Granollersa, kojeg je pobijedio u dva seta s rezultatom  7:6,6:1.

-Moji ciljevi za ovu sezonu bili su među ostalim ući ponovno u finale i osvojiti turnir. Ovo je bio težak meč. Krenuo sam s ‘breakom’ zaostatka, vratio se. Bio je to izjednačen set, izjednačen tie-break, u kojem sam dobro servirao. A u drugom setu sam igrao bolje.- rekao je Seppi, koji je prvi tenisač u ovoj godini koji ima deset pojedinačnih pobjeda, iza sebe ima polufinale Dohe i osminu finala na Australian Openu.

U finalu konkurencije parova u nedjelju će igrati Marin Draganja i Henri Kontinen protiv Fabricea Martina i Purava Raje meč  počinje u 13,30, na centralnom terenu, pojedinačno finale počinje oko 16 sati.

Tekst. Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply