PBZ ZAGREB INDOORS: Dodig lakoćom svladao Delića

PBZ ZAGREB INDOORS: Dodig lakoćom svladao Delića

Ivan Dodig u dva seta za samo sat vremena  sa rezultatom 6:2,6:3, pobijedio Matu Delića.

– Mate se na moju sreću ujutro nije ustao na dobro nogu pa sam ga ja lako dobio. Mate i ja dugo se poznamo, trenirali smo zajedno, danas sam odigrao taktički pametno i usporio sam igru, što Mati očito nije pasalo. Generalno mislim da je Matina igra puno bolja od onoga što je danas pokazao.- rekao je Ivan Dodig.

Sutrašnji Dodigov protivnik biti će Španjolac Marcel Granollers s kojim se Dodig već susreo na turnirima.

-Sutra me čeka jedan drugačiji meč od ovog danas puno efektivniji, igram sa igračem koji je sličniji meni, on je igrač koji je isto tako dobar u parovima, koji zna igrati sve i nema nikakvih slabosti.- rekao je Ivan Dodig.

Osvrt na svoju igru dao je i Mate Delić, nakon poraza od Ivana Dodiga.

– Sve je bilo užasno, niti jedan potez nije valjao, noge, ruke sve je bilo grozno- započeo je konferenciju za novinare Mate Delić.

-Dosta sam trenirao na betonu i ne znam zašto je to danas bilo tako loše, jer sam na treninzima super, a na meču totalno druga priča. Fali mi malo samopouzdanja, onda mi još Ivan nametne svoj ritam nije dao igrat, jer današnja njegova igra nije imala ritma.- rekao je Mate Delić.

– Sezona je tek počela nastavit ću trenirati na betonu, nastojat ću uhvatiti jedan dobar ritam. Nadam se da ću biti sve bolji i bolji.- rekao je Mate Delić.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

 

Leave a Reply