KHL MEDVEŠČAK: Pascal Pelletier na KHL All Star utakmici!

KHL MEDVEŠČAK: Pascal Pelletier na KHL  All Star utakmici!

Samo noć nakon što su Medvjedi ostvarili pobjedu nad Dinamom iz Minska i osigurali nova tri važna boda, u brlog zagrebačkih Medvjeda je stigla još jedna dobra vijest. Medveščak će, već drugu sezonu zaredom, imati svog predstavnika u KHL-ovoj All Star utakmici koja se ovog vikenda, 25. siječnja, održava u Sočiju u Ledenoj dvorani Baljšoj. Naime, napadač Pascal Pelletier ‘uskočio’ je u momčad Zapada umjesto ozlijeđenog igrača, nekadašnjeg igrača Medveščaka Jonathana Cheechooa.

Najboljem strijelcu Medveščaka, koji je dosad u plavom dresu upisao 13 golova i 20 asistencija, ovo će biti prvi puta da nastupa u KHL-ovoj All Star utakmici.

”Ova me vijest potpuno iznenadila. Ne mogu vjerovati da se to događa! Iako je riječ o revijalnoj utakmici, nama igračima je uvijek velika čast nastupiti na All Staru. Tijekom karijere već sam igrao All Star, ali u AHL-u, tako da će ovo biti jedno sasvim drugo zanimljivo iskustvo”, prokomentirao je kratko Pelletier dodavši: ”Nadam se da će Zapad odnijeti pobjedu.”

Medveščak je prošle sezone na All Staru imao dva igrača, braniča Kurtisa Fostera i napadača, kojeg će ove godine zamijeniti Pelletier, Jonathana Cheechooa.

Tekst: KHL Medveščak

Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply