Đurologija – antistand up atrakcija svestranog Branka Đurića

Đurologija – antistand up atrakcija svestranog Branka Đurića

Poznat po svom jedinstvenom smislu za humor i želji da sa svojim šalama donese malo radosti u tmurnu svakodnevicu, svestrani Branko Đurić Đuro odlučio se na novi projekt koji već danima oduševljava gledatelje iz cijele regije. Novi autorski hit popularnog Đure ‘Đurologija’, trenutačno je najgledanija show predstava u regiji, a u posljednjih 30-tak dana vidjelo ju je više od 20.000 posjetitelja što je brojka koja potvrđuje ne samo njegovu popularnost nego i činjenicu da dobrom tematikom i samo njemu svojstvenim humorom uvijek publici pruža nešto novo, nešto drugačije i nešto bolje.

Ovaj svojevrsni antistand up show kako ga sam Đuro voli nazivati,  na neposredan i iskren na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. U neposrednom razgovoru i kontaktu s publikom, Đuro se želi približiti i ‘običnom’ čovjeku pružajući svima priliku da kroz njegov humor pronađu sebe i svoje probleme gledaju s vedrije strane. Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu „Top lista nadrealista“ , ‘Đurologija’ donosi jednog novog, nešto drugačijeg, a opet prepoznatljivog Branka Đurića koji će kroz 90 minuta trajanja showa izvući ono najbolje od svakog gledatelja i izmamiti osmijeh i najvećim pesimistima.

Nakon nastupa u regiji Đurologija dolazi i u Hrvatsku te će premijerno biti prikazana 27.siječnja 2015. u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, a popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom nasmijavat će i publiku u Splitu, 28.01. u dvorani „Lora“ te 29.01. u Zadru u klubu „Arsenal“. Ulaznice za navedene predstave moći će se kupovati na prodajnim mjestima „Eventima“ te na blagajnama dvorana uoči i na dan predstave.

Foto: Klinka – events&PR

Leave a Reply