Mario Petreković demonstrirao kako će izgledati vježbanje u Gyms4you

Mario  Petreković  demonstrirao kako će izgledati vježbanje u Gyms4you

Uz nagradna natjecanja, trbušnjake, sklekove, čučnjeve i slične vježbe, Mario Petreković je ovog vikenda razgibao ekipu i upoznao je s novim lancom fitness klubova nastalih po europskom konceptu Gyms4you, čije je prvo otvorenje 29.01.2015. u Centru Bundek.

Komičar, pjevač i voditelj Mario Petreković demonstrirao je ovog vikenda kako će izgledati vježbanje u novom Gyms4you fitness klubu, te je pritom razgibao okupljenu ekipu raznim vježbama, poput trbušnjaka, sklekova, čučnjeva, vožnje bicikla i sl…

S obzirom da je prezentacija bila i nagradnog karaktera, sudionici su osvajali poklone, a najbolji i mjesečnu članarinu. Gyms4you je za sve svoje potencijalne članove pripremio i ekskluzivnu 48-satnu ponudu: na dan otvorenja, u četvrtak 29.01.2015., pa idućih 48 sati, u Centru Bundek, u prostoru prve Gyms4you teretane,  bit će moguće kupiti godišnju članarinu za samo 995 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!

Riječ je o jedinstvenoj i neponovljivoj ponudi koja će vrijediti samo u navedenom terminu – 2 dana od otvorenja.

Gyms4you fitness klub je jedini koji će raditi non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, te će članovi imati priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o svojim afinitetima i vremenu.

Ulazak u fitness klub bit će putem članske iskaznice i otisak prsta.

Članska iskaznica je osobna i jedinstvena, a s obzirom da će se do kraja 2015. godine otvoriti još nekoliko Gyms4you fitness klubova po Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske, iskaznica će vrijediti na svim lokacijama.

Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Foto: Gyms4you fitness

Leave a Reply