9. TEDxMaksimir – Passion@Life, subota, 28. veljače, KUC Travno

9. TEDxMaksimir – Passion@Life, subota, 28. veljače, KUC Travno

Deveti TEDxMaksimir događaj održat će se u subotu, 28. veljače u KUC Travno na kojem će nastupiti govornici: prof. Bojan Jerbić, Draško Holcer, Goran Čolak, Ivka Armanda Todorović, Julien Duval, Maja Mesić, Marijo Možnik, Sara David, Silvija Šesto, Slaven Kosanović – Lunar, Vesna Ravenščak i Zlatko Stić. Kao glazbeni gosti nastupaju Sara Renar, Franka Batelić, Lela Kaplowitz i Igor Geržina.

Produkcijski tim TEDxMaksimira priprema još nekoliko govornika i gostiju kao iznenađenja o čemu će izvijestiti javnost naknadno. Prigodnim zabavnim programom (after party) nakon događaja proslavit će se pet godina održavanja TEDx događaja u Hrvatskoj (prvi je bio u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu) te četiri godine djelovanja TEDxMaksimir tima.

TEDxMaksimir događaj je neprofitan, a cjelokupan tim koji realizira događaj angažira se volonterski. Jednako tako nijedan govornik ili glazbeni izvođač ne prima honorar za svoj nastup.

Događaj sukladno licenci financijski i uslugama pomažu brojni partneri te TEDx zajednica kupovinom ulaznica za nazočnost događaju. Ulaznice po cijeni od 300 kuna mogu se nabaviti u sustavu Entrio od utorka, 20. siječnja. Broj mjesta je ograničen, a u cijenu su uključeni svi sadržaji i okrepa na događaju bez ograničenja.

Sve informacije mogu se potražiti na službenoj web stranici događaja www.tedxmaksimir.com ili na službenoj Facebook stranici.

Leave a Reply