Zagrebačka policija traži mršavog razbojnika klempavih ušiju

Zagrebačka policija traži mršavog razbojnika klempavih ušiju

Zagrebačka policija objavila je fotografije mršavog muškarca klempavih ušiju kojeg traži zbog više slučajeva razbojništava u poslovnicama za otkup plemenitih metala počinjenih unatrag dvije godine.

Muškarca s fotografije policija traži zbog sumnje da je 28. studenog oko 17,10 sati u poslovnici za otkup plemenitih metala na Maksimirskoj cesti uz prijetnju oštrim predmetom od zaposlenice otuđio novac i nakit i zatim pobjegao.

No, to mu vjerojatno nije bilo jedino kazneno djelo jer je zagrebačka policija analizom razbojništava počinjenih na njezinom području od 2012. do 2014. utvrdila da je počinitelj sličnog opisa i na sličan način počinio više kaznenih djela razbojništava.

Riječ je o razbojništvima koja su u poslovnicama za otkup plemenitih metala počinjena na Maksimirskoj cesti i Iblerovom trgu u prosincu 2012., dvaput u svibnju 2013. te u kolovozu 2014.

Sumnjivac je prema policijskom opisu star od 20 do 25 godina, visok 180 centimetara, mršave građe, crne kose i klempavih ušiju.

Policija moli građane koji imaju informacije o muškarcu s fotografija da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili joj se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Tekst: HINA

Foto: PU Zagrebačka

Leave a Reply