FOTO: Zelina spremno dočekuje Europsko prvenstvo u dvoranskom hokeju za juniore

FOTO: Zelina spremno dočekuje Europsko prvenstvo u dvoranskom hokeju za juniore

U prostorijama Hrvatskog olimpijskog odbora održana je konferencija za medije uoči Europskog prvenstva u dvoranskom hokeju, druga jakosna skupina, koje će se održati od 16. do 18. siječnja 2015. godine u Sveti Ivan Zelina.

Sveti Ivan Zelina spremno dočekuje Europsko prvenstvo u dvoranskom hokeju za juniore, a iz saveza se nadaju da će uz podršku građana Zeline i ostalih posjetiteljaovog velikog međunarodnog natjecanja  hrvatska reprezentacija se plasirati u najviši rang natjecanja (prve dvije ekipe se plasiraju u prvu jakosnu skupinu).

Favoriti natjecanja su Češka, Slovačka, Wales i Hrvatska. Predsjednik Saveza, Damir Hrupec očekuje punu dvoranu, kao i prošle godine na europskom prvenstvu za seniore. Veliku pomoć natjecanju pružio je gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec, uz pomoć cijelog grada Svetog Ivana Zeline.

Izbornik Krunoslav Hrupec i glavni trener Ivan Tomac naglasili su kako je glavni cilj da se odigra dobro i sa srcem, a nadaju se plasmanu među prve dvije ekipe. Ivan Tomac smatra da su reprezentativci spremni, iako su ove godine pripreme odrađene u smanjenom obimu zbog nedostatka financijskih sredstava.

Konferenciji za novinstvo prisustvovao je i  David Voskamp, povjerenik za natjecanje Europske hokejske federacije, te je istaknuo kako očekuje izvrsnu organizaciju natjecanja.

Europsko prvenstvo možete pratiti i putem interneta i društvenih mreža:

STRANICA EUROPSKOG PRVENSTVA

www.hockeyzelina.com

FACEBOOK EUROPSKOG PRVENSTVA

https://www.facebook.com/events/1481972085424311/?ref=52&source=1

TWITTER EUROPSKOG PRVENSTVA

https://twitter.com/CroatiaHockey

 

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

 

Leave a Reply