CeKaTe: Humanitarna predstava “Međuigre 0 – 24” Zijaha A. Sokolovića

CeKaTe:  Humanitarna predstava “Međuigre 0 – 24”  Zijaha A. Sokolovića

Centar za kulturu Trešnjevka još jednom se uključuje  u humanitarnu inicijativu sudjelujući u organizaciji kazališnog druženja uz predstavu “Međuigre 0 – 24” kabare Zijaha A. Sokolovića, a koje će se održati u petak 16. siječnja s početkom u 19.30. Riječ je o humanitarnoj akciji koju organizira Udruga “Cure puce s Trešnjevke”, a kojoj je cilj prikupljanje sredstava za liječenje teško oboljele Trešnjevčanke Lovorke Hančić, kojoj liječnici još uvijek nisu propisali odgovarajući lijek.

Cijena ulaznice je 50,00kuna, a mogu se  kupiti putem uplate na račun Udruge Cure puce s Trešnjevke: HR84 2340 0091 5106 8913 3 ili izravno u CeKaTeu sat vremena prije početka predstave.

Zbog ograničenog broja mjesta, potvrde o uplatama i rezervacije nam šaljite na mail:

lovorikezalovorku@gmail.com

Sva sredstva prikupljena ovim putem namijenjena su  Lovorkinom liječenju.

Svi koji se odazovu ovoj humanitarnoj akciji uživat će u predstavi za koju autor kaže kako njome “želi dodirnuti besmislenost i manjak logike čitavog ljudskog djelovanja sa sviješću da je čovjek uhvaćen u zamku civilizacije i usamljenosti, kao prirodnog stanja, i da se to ne može izliječiti, ali može ublažiti. Cervantesove “međuigre” su bile male kratke predstave u pauzama između činova dugih i velikih predstava kao odmor za gledatelje. “Međuigre 0-24″ su mala kratka razmišljanja u pauzama između dugih i velikih životnih obveza. “Međuigre 0-24″ su sastavljene od mnoštva svakodnevnih razmišljanja stavljenih u formu kratkih priča, od kojih nekoliko njih čini okosnicu kabaretske forme, a ostale se mijenjaju od predstave do predstave.  Osnovna ideja „Međuigri 0-24“, u galopu civilizacije i poplave kapitalizma, je da čovjek ne odgađa mala, kratka zadovoljstva koja mu donose smirenje i duševni mir. Sad nije vrijeme…sad nije vrijeme…sad je kasno!“

Foto: CeKaTe

 

 

Leave a Reply