Gyms4you konačno u Zagrebu!

Gyms4you konačno u Zagrebu!

U Zagrebu se krajem siječnja 2015. godine otvara prvi lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu. Do kraja 2015. godine planira se otvorenje Gyms4you klubova po cijelom Zagrebu i u drugim hrvatskim gradovima

U Zagreb ovih dana konačno stiže Gyms4you, europski koncept fitness klubova s niskim cijenama članarine. Prve dvije lokacije u Zagrebu svoja će vrata otvoriti u siječnju i veljači 2015. godine.

Prvo otvorenje bit će na lokaciji Centra Bundek u četvrtak 29.01.2015. godine od 11 sati. Za sve svoje potencijalne članove Gyms4you najavio je i ekskluzivnu 48-satnu ponudu: na dan otvorenja u centru će biti moguće kupiti godišnju članarinu za samo 995 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!

Riječ je o jedinstvenoj i neponovljivoj ponudi koja će vrijediti samo u navedenom terminu – 48 sati od otvorenja.

Jedini fitness klub koji je otvoren non-stop, od 0 do 24 h!

Koncept Gyms4you lanca fitness klubova je vrlo jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja, bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih Gyms4you fitness centara.

Prva lokacija Gyms4you u Centru Bundek prostire se na 600 m² i uključuje prostrani, ugodni, čisti i suvremeno uređeni prostor koji je opremljen vrhunskom TechnoGym opremom i otvoren non-stop, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Prostor zadovoljava najviše standarde na fitness tržištu. Dvorana je opremljena sa cardio i aerobic opremom: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl.. Posebno odvojeni dio prostora namijenjen je za funkcionalni trening, te je u skladu s time i opremljen.

Za rekreativce i sportaše – za sve koji žele popraviti kvalitetu života

Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Ideja Gyms4you koncepta je povećati cjelokupno zdravlje i kvalitetu života svakog pojedinca, jačati svijest o rekreaciji i vježbanju, te poticati održavanje kondicije, čime se uvelike popravlja kvaliteta života i osjećaj vlastite vrijednosti.

Nakon otvorenja prvog kluba u Centru Bundek, Gyms4you nastavlja ekspanziju, te će tijekom veljače 2015. godine otvoriti još jedan fitness klub u VMD Kvartu u Strojarskoj ulici u Zagrebu. Do kraja 2015. godine najavljeno je otvorenje Gyms4you fitness klubova po cijelom Zagrebu, kao i u drugim hrvatskim gradovima.

Foto: Gyms4you

Leave a Reply