Grad Zagreb raspisao natječaj za predsjednika Holdinga

Grad Zagreb raspisao natječaj za predsjednika Holdinga

Grad Zagreb raspisao je, prvi put javno, natječaj za izbor i imenovanje predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga te četiri člana Uprave – za Javnu nabavu, Komunalne usluge, Financije i za Pravne poslove, koji je otvoren do 19. siječnja, izvijestio je Grad Zagreb na svojim internetskim stranicama.

Kandidati za predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga moraju imati visoku stručnu spremu, pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u velikim gospodarskim subjektima i 15 godina radnog iskustva. Prednost imaju kandidati s izvrsnim znanjem engleskog jezika, naprednim znanjem rada na računalu, izvrsni u organizaciji, s iskustvom u izradi i implementaciji poslovne strategije, a poželjne su i izvrsne komunikacijske vještine.

I za kandidate za članove Uprave Zagrebačkog holdinga za Javnu nabavu, za Komunalne usluge, za Financije i za pravne poslove traži se visoka stručna sprema, pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u velikim subjektima i 10 godina radnog iskustva; također izvrsno znanje engleskog jezika, napredno znanje rada na računalu.

Za provedbu natječaja Zagrebački holding je angažirao agenciju koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju.

Predsjednik i Članovi Uprave Zagrebačkog holdinga imenuju se na četiri godine.

Bivši predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić, osumnjičeni u aferi Agram, dao je ostavku u listopadu 2014. godine.

Tekst: HINA

Foto: Ilustracija

Tagged with

Leave a Reply