VIP SQT: Hirscher sutra starta prvi

VIP SQT: Hirscher sutra starta prvi

Na  Trgu bana Jelačića, održalo se izvlačenje brojeva za sutrašnju mušku utrku, u kojoj po prvi puta nema Hrvata među prvih petnaest skijaša.

Sa rednim brojem jedan startat će Marcel Hirscher dvostruki kralj Sljemena, dok prvi kralj Sljemenske utrke Mario Mat starta drugi,  Mattias Hargin sutra starta treći, četvrti će startati Fritz Dopfer, Henrik Kristoffersen starta peti, Felix Neureuther startat će šesti,  Patrick Thaler startat će sedmi.

Ivica Kostelić startat će dvadeseti, dok će ostala petorica naših skijaša startati sa visokim startnim brojevima, tako će  Filip Zubčić startati 57., Matej Vidović startat će s brojem 65,  Natko Zrnčić-Dimdobio sa 69 startnim brojem, Istok Rodeš starta 73. i Elias Kolega starta 80..

Skijaše je kao i skijašice prije dva dana došla pozdraviti zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Sandra Švaljek.

-Dragi Zagrepčani i drage Zagrepčanke, jeste li jučer bili na sljemenu, ako niste sutra obavezno svi na Sljeme i podržite naše skijaše. Slika sa Sljemena koja je otišla u svijet bila je prekrasna, zato bi još jednom željela zahvaliti skijaškom savezu na besprijekornoj organizaciji ove veličanstvene utrke, nadam se da se vidimo i slijedeće godine.- rekla je Sandra Švaljek.

Prva vožnja muškog slaloma počinje sutra u 15.05 sati, a druga u 18.10 sati.

Ulaznice za sljemenski spektakl Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“ 2015 – Zagreb/Sljeme mogu se kupiti još sutra uoči utrke na svim polaznim stanicama autobusa za Sljeme – Mihaljevac i Stubičke Toplice. Ulaznice za  mušku utrku su 100 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu.

Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan. Gledatelji u cijeni ulaznice dobivaju besplatan prijevoz na Sljeme, besplatnu hranu i piće, zabavne i nagradne igre, a na Krumpirištu sutra i koncert Opće opasnosti.

Tekst/Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA

 

Leave a Reply