Utrka legendi ove godine u najjačem sastavu

Utrka legendi ove godine u najjačem sastavu

Na konferenciju za novinare u Kristalnoj dvorani hotela Westin predstavljena je humanitarna utrka „dm Zagreb Ski Legends“ koja i ove godine okuplja brojne skijaške  legende, kojima će se po prvi puta pridružiti poznate osobe iz javnog života, na konferenciji za novinare prisustvovala je i Sandra Švaljek zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba.

-Izuzetno sam uzbuđeni što sam u društvu sportskih legendi, koje pratim dugi niz godina. Hvala skijaškom savezu koji je sve ovo organizirao, hvala svima koji sudjeluju u utrci legenda, izuzetno mi je drago da će sav prikupljeni novac biti doniran Specijalnoj bolnici za kronične bolesti u Gornjoj Bistri- rekla je Sandra Švaljek.

Sutra u  nedjelju 4. siječnja, s početkom u 16.15 sati, nakon ženskog slaloma održat će se tradicionalna humanitarna utrka skijaških legendi „dm Zagreb Ski Legends“.

Kao pokrovitelj utrke legendi, dm će ponovo donirati Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri donacijom u godišnjim potrebama higijenskih i kozmetičkih proizvoda, a uz to će donacijom pomoći i Forumu za kvalitetno udomiteljstvo djece, prvu mrežu udruga udomitelja djece u Hrvatskoj.

Ove godine uz našu najtrofejniju skijašicu Janicu Kostelić u utrci će sudjelovati  Ana Jelušić, Nika Fleiss, Michaela Dorfmeister, Kalle Palander, Marco Büchel, Paul Accola, Jure Franko, Alberto Tomba, Marc Girardelli, Bojan Križaj, Atle Skaardal, Hans Enn, Peter Müller, Thomas Sykora, Kristian Ghedina, Jure Košir, Matjaž Vrhovnik i Urška Hrovat.

Skijaškim legendama na startu će se pridružiti i Barbara Štrbac, Nevena Rendelli, Marko Tolja, Mario Valentić, Nikša Bratoš, Filip Juričić i Matija Vujica.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply