MIKE GLUMAC: Želimo Novu godinu početi sa stilom

MIKE GLUMAC: Želimo Novu godinu  početi sa  stilom

Nakon kraćeg odmora od KHL-a, tijekom kojeg su po prvi put nastupili na prestižnom Spengler kupu, Medvjedi se ponovo okreću ligaškom dijelu natjecanja. Prvi suparnik s kojim će zakoračiti u 2015. godinu bit će im u nedjelju od 18:00 u Ledenoj dvorani Doma sportova stari rival, Slovan iz Bratislave..

“Igrati na Spengler kupu, na jednom takvom turniru bilo je nešto nevjerojatno i neprocjenjivo iskustvo. Cijela momčad je nekoliko dana provela zajedno u jednom sasvim drukčijem okruženju zbog čega smo se još više povezali i upravo nam je to trebalo sada za ovu završnicu osnovnog dijela KHL-a. Ispred nas su dva teška mjeseca u kojima moramo dokazati da smo momčad za doigravanje, a da bismo ispunili naš cilj s početka sezone, ne smijemo više propuštati pobjede, posebice ne na našem ledu. Moramo ići na sve ili ništa, počevši od utakmice sa Slovanom, jer ništa ne možemo izgubiti, ali svakom pobjedom jako puno možemo dobiti”, rekao je napadač Medveščaka, Mike Glumac.

S obzirom da je ove sezone sustav natjecanja drukčiji od prošle, Medvjedi će najviše utakmica odigrati upravo sa Slovanom i to šest njih. Prvih pet su već odradili i zasad je omjer pobjeda na strani Medveščaka 3:2, a uz to, Orli u Brlog stižu s tri poraza u nizu.

Više informacija o utakmici i još jednom hokejskom KHL spektaklu pronađite na služebnim web stranicama kluba: http://www.medvescak.com/khl/glumac-zelimo-novu-godinu-poceti-sa-stilom-no1536

Ulaznice za utakmicu sa Slovanom u prodaji su na www.ticketshop.hr, na svim prodajnim mjestima Ticketshopa i u Tisak Media centrima.

Foto: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply