Izvlačenje startnih brojeva 3. i 5. siječnja na Trgu bana Josipa Jelačića uz atraktivan zabavni program

Izvlačenje startnih brojeva 3. i 5. siječnja na Trgu bana Josipa Jelačića uz atraktivan  zabavni program

Izvlačenja startnih brojeva za „Vip Snow Queen Trophy“ održat će se 3. i 5. siječnja, dane uoči utrka na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Na izvlačenju će biti natjecateljice i natjecatelji, najbolje svjetske skijašice i skijaši, a za građane je organiziran i poseban zabavni program.

Za najbolje svjetske slalomašice javno izvlačenje startnih brojeva je na rasporedu sutra, u subotu 3. siječnja, u 18.45 sati nakon čega je u 19.15 sati na programu javno predstavljanje sudionika ”dm Zagreb Ski Legends“ humanitarne utrke. Nakon predstavljanja skijaške legende će se u dm-ovoj prodavaonici u Tomićevoj ulici od 19.30 družiti i fotografirati s obožavateljima te dijeliti autograme.

Najbolji svjetski skijaši, uključujući i sve naše natjecatelje koji nastupaju, okupit će se na Trgu bana Jelačića u ponedjeljak, 5. siječnja u 19.00 sati.

U sklopu javnih izvlačenja startnih brojeva priprema se ponovno atraktivan zabavni program pa će se tako prije izvlačenja brojeva za žensku utrku građani od 18.00 sati moći zabavljati uz glazbenu atrakciju – glumački bend „Čišće lišće“, koji čine poznate glumice i glumci zagrebačkih kazališta, a uz izvlačenje brojeva prije muške utrke na glavnom zagrebačkom trgu za zabavu će se pobrinuti zbor Izvor s bendom te Igor Geržina Sax Lounge Ensemble.

Ulaznice za sljemenski spektakl Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“ 2015 – Zagreb/Sljeme mogu se kupiti u Vip centrima širom Hrvatske i putem on line sustava www.ulaznice.hr. Ulaznice za žensku utrku dostupne su po cijeni od 60 kuna za odrasle, dok cijena ulaznice za djecu od 7 do 15 godina iznosi 25 kuna. Cijene ulaznica za mušku utrku iznose 100 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu. Cijena paketa ulaznica za obje utrke za odrasle iznosi svega 120 kuna, a za djecu od 7 do 15 godina 50 kuna. Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan za oba dana.Uz atraktivne utrke ženskog i muškog slaloma i nastup najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša kao i skijaških legendi na Sljemenu, u cijenu svih vrsta ulaznica je uključen prijevoz, koncerti na Krumpirištu, zabavne i nagradne igre sponzora, te ponovno besplatna hrana i piće, po čemu je Sljeme jedinstveno u svijetu.

Ženska i muška Audi FIS Ski World Cup “Vip Snow Queen Trophy” 2015– Zagreb/Sljeme slalomska utrka održat će se 4. i 6. siječnja 2015., što su neradni dani te se na Sljemenu i ovoga puta očekuju tisuće navijača.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply