Gradonačelnik Bandić s prijateljima dočekao Novu na Trgu bana Jelačića

Gradonačelnik Bandić s prijateljima dočekao Novu na Trgu bana Jelačića

Gradonačelnik Bandić je i ovu Novu godinu dočekao sa sugrađanima na Trgu bana Jelačića. Nije im kao proteklih godina poželio sve najbolje u Novoj s pozornice, ovaj put je bio u društvu prijatelja sa strane i veselo se pozdravljao s građanima koji su mu prilazili čestitati Novu godinu.

Prvi put od kako je gradonačelnik, Milan Bandić nije poželio sve najbolje u Novoj godini sugrađanima,ovaj put je cijeli program do ponoći gledao između prolaza Harmica i bana Jelačića. Iako mu je zabranjen rad, gradonačelnik Bandić se druži s građanima i dolazi na javne događaje.

Kada je otvoreno klizalište na Tomislavcu, gradonačelnik Bandić se prvi put pojavio u javnosti i s ponosom gledao rijeke zagrepčana kako se dolaze klizati na Tomislavac,  gradonačelnik Bandić je s pravom mogao biti sretan i ponosan jer je klizalište na Tomislavcu, bila njegova ideja kojaje  uspješno realizirana.

Doček Nove godine na Trgu bana Jelačića i ovogodišnji advent, koji je nikad bolji i nikad ljepši u Zagrebu djelo je gradonačelnika Bandića,  koje je odradio zajedno sa suradnicima puno prije nego je optužen i uhapšen.

I zato je lijepo bilo vidjeti noćas na Trgu bana Jelačića, Milana Bandića, gradonačelnika Zagreba (bez ovlasti gradonačelnika), kako  uživa  i nazdravlja sa  svojim sugrađanima.

Tekst/Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply