Humanitarni spektakl MNK Futsal Dinama u prepunoj Ciboni

Humanitarni spektakl MNK Futsal Dinama u prepunoj Ciboni

Humanitarni spektakl MNK Futsal Dinama u kojem su se suprotstavili momčadi Nordic Starsa sastavljenog od zvijezda nordijskog i europskog futsala završio je pobjedom gostiju 6-4. Rezultat je bio u drugom planu  jer će sav prihod od ulaznica za koje se trebalo izdvojiti 40 kuna, biti darovan udruzi Sv. Vinka Paulskog iz Vukovara koja pomaže sugrađanima slabijeg imovinskog statusa i obiteljima s više djece. Humanitarnom spektaklu prisustvovalo je više od 3000 ljudi.

Futsal Dinamo je u Draženovom domu ugostio ponajbolje futsal igrače iz Švedske, Danske, Norveške i Finske, koji su pod imenom Nordic Stars s Dinamom odmjerili snage u utakmici humanitarnog karaktera.

U predigri utakmice sa Skandinavcima, sastale su se najmlađe selekcije Futsal Dinama i momčadi vukovarskih klubova Radničkog (Borovo) i Vukovara 91. Uz to, u Draženovom domu je upriličen poseban program i prigodna prodaja suvenira, također u humanitarne svrhe.

– Božić je i vrijeme je darivanja. Zato smo se kao članski klub koji brine o zajednici u kojoj živi, a posebnu odgovornost osjećamo prema Vukovaru kao gradu heroju, odlučili da je ovo idealna prilika za svakog našeg člana i navijača da se iskaže dobrim djelom. Nadamo se da će nas i ovaj puta kao i cijele jeseni glasno bodriti s tribina protiv izuzetno kvalitetnih protivnika koje s klupe vodi naš proslavljeni trener Mićo Martić koji je trenutno izbornik Finske!- Izjavio je napadač Futsal Dinama Tomo Šokota u najavi humanitarnog spektakla za službenu stranicu Futsal Dinamo.

Tekst: MaroĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: HINA/Lana SLIVAR DOMINIĆ

Leave a Reply