Rimac: Bez pritiska protiv Crvene zvezde

Rimac: Bez pritiska protiv Crvene zvezde

Košarkaši Cibone u subotu gostuju u Beogradu gdje ih u susretu 15. kola regionalne ABA lige očekuje ogled protiv neporažene Crvene zvezde.

“S obzirom na njihovu poziciju na tablici i dominaciju ove sezone, idemo bez ikakvog pritiska. Imamo problema s ozljedom Rozića i još neke sitne probleme, no pokušat ćemo odigrat pravu čvrstu mušku utakmicu i prezentirati se bolje nego protiv njih u Zagrebu. Želimo izgledati kao protiv Olimpije u drugom poluvremenu. Kvaliteta je na njihovoj strani no samopouzdanje nam je na visokom nivou i iskreno se nadam dobroj utakmici,” rekao je trener Cibone Slaven Rimac.

Iskusni Jure Lalić dijeli trenerovo mišljenje.

“Idemo u goste najboljoj momčadi Lige. Moramo probati ponoviti igru iz drugog poluvremena u Ljubljani. Znači obrambeno im moramo odgovoriti. Imamo problema s izostancima no na to treba gledati kao šansu mlađim igračima da osjete kako je igrati protiv jedne tako dobre ekipe,” kazao je Lalić.

Rimac ne može računati na Marina Rozića, koji će zbog ozljede koljena ostati u Zagrebu. Umjesto njega u Beograd putuje junior Bruno Skokna.

Utakmica Crvena zvezda – Cibona na rasporedu je u subotu u 17 sati. Crvena zvezda vodi na ljestvici sa 14 pobjeda, dok je Cibona na petom mjestu s osam pobjeda i šest poraza.

Tekst: HINA

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply