MILAN BANDIĆ: Najveća kazna mi je što su mi zabranili rad

MILAN BANDIĆ: Najveća kazna mi je što su mi zabranili rad

Gradonačelnik Grada Zagreba u ranim jutarnjim satima u Crvenom križu Grada Zagreba, zajedno sa ostalim volonterima Crvenog križa pomagao je nositi u kombi pakete s Božićnim poklonima za djecu  Gunje i Rajevog sela.

– Meni je najveća kazna što su me otrgnuli od aktivnosti i zabranili rad. Ja nisam parazit bio nikada pa ne želim biti ni sada, ja jedino što mogu dobrovoljno raditi u karitativnim ustanovama Crvenog križa. Danas sam ovdje u Crvenom križu, vozimo pomoć za Gunju. Stavio sam se na raspolaganje Crvenom križu 24 sata. Strpljen, spašen, moram nešto raditi, moram primati plaću, a ja nikada nisam primao plaću da ne radim i zato ću učiniti sve da se osjećam korisnim, budući da ne mogu raditi dok se postupak ne okonča.- rekao je Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba.

U Gunju i Rajevo selo ukupno je poslano 500 poklona, za djecu do 12 godina.

– Nastavljamo i dalje ono što smo započeli nakon katastrofalnih poplava koje su zadesile Gunju i Rajevo selo. U ovo Božićno vrijeme, šaljemo djeci, prigodne pakete. Nadam se da će ovi prigodni darovi izmamiti osmjeh na lice i ove blagdane učiniti ljepšim.- rekao je Petar Penava, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Zagreb.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: HINA/Tomislav PAVLEK

Leave a Reply