VIP SQT: Ulaznice u prodaji

VIP SQT: Ulaznice u prodaji

Ulaznice za „Vip Snow Queen Trophy“ su od danas u prodaji. Kao i posljednjih godina, posjetiteljima utrka „Vip Snow Queen Trophy“ organizatori nude poseban tretman jer kupnjom ulaznica imaju osiguran prijevoz na Sljeme, koncerte na Krumpirištu, zabavne i nagradne igre sponzora te besplatnu hranu i piće, po čemu je Sljeme jedinstveno u svijetu.

Karte su u prodaji u svim Vip centrima te u sustavu ulaznice.hr. Cijena karte za obje utrke je 120 kuna, dok su cijene pojedinačnih karata 60 kuna za žensku utrku, odnosno 100 kuna za mušku. Za najmlađe navijače do sedam godina starosti ulaznice su besplatne, a malo stariji navijači, od sedam do šesnaest godina starosti, ženski slalom mogu pratiti za svega 25 kuna, muški za 40 kuna, a oba za ulaznicu koja košta svega 50 kuna. U svim su varijantama dolazak na Sljeme te sva hrana, piće, zabava i vrhunsko sportsko natjecanje uključeni u navedene cijene.

Sljemenske su utrke poznate kako po najboljim svjetskim slalomašicama i slalomašima, tako i po izvrsnoj zabavi navijača na sljemenskim padinama i u samom Zagrebu. Kao i do sada, dan uoči održavanja utrka na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića održat će se javno izvlačenje startnih brojeva. Zagrepčani su tako u prilici na jednome mjestu vidjeti najbolje svjetske slalomaše i slalomašice dan uoči utrka, a uz samo izvlačenje priprema se i poseban zabavni program. U posljednjoj je ženskoj i muškoj utrci u Zagrebu ukupno 26 000 gledatelja uživalo na Sljemenu.

Leave a Reply