GREEN ENERGY ORGANICS: Priča o ljepoti, prirodi i istinskoj predanosti…

GREEN ENERGY ORGANICS: Priča o ljepoti, prirodi i istinskoj predanosti…

“Ova je linija proizvoda ostvarenje mojeg sna”, kazala je Wilma Scarton, začetnica i osnivačica tvrtke Green Energy Organics, predstavljajući u Hotelu Antunović novi brand vrhunske organske kozmetike, koji je stigao u Hrvatsku. Naime, Green Energy Organics osnovan je prije 20 godina u Milanu, u Italiji, a riječ je o proizvodima za njegu kože lica i tijela, koji sadrže isključivo organske sastojke vrhunske kvalitete.

Ova kozmetika zasniva se na tradicionalnim talijanskim recepturama te isključivo organskim, prirodnim sastojcima. Inovativna tekstura sačinjena je od voća, cvijeća, biljaka grijanih mediteranskim Suncem te bogatih brojnim vitaminima. Ova prirodna kozmetika ne sadržava alkohol, parabene, sapune, sulfate SLS i SLES, eterična ulja, a riječ je o hipoalergenskim i veganskim proizvodima koji su također i dermatološki testirani.

Što znači 100 % organski?

Na ambalaži svakog proizvoda iz linije Green Energy Organics stoji oznaka 100% organski, koja se dodjeljuje prema najvišim standardima njege kože. “Hrana za vašu kožu”, koja se sastoji od potpuno čistih mediteranskih organskih sastojaka, uzgaja se u Italiji, bez upotrebe pesticida, umjetnih gnojiva i kanalizacijskog mulja. Prirodni antioksidansi koji usporavaju starenje uzgajaju se na malim farmama, koje se proizvodnjom bave generacijama, kako bi postigle što bolju kvalitetu. Dodajući upravo takve sastojke, Green Energy Organics razvio je jedinstvenu formulu koja osvježava i hrani tijelo, a ne šteti okolišu. Kao i hrana, proizvodi za njegu kože moraju biti lišeni toksina, iz razloga što koža upija sve nečistoće.

Kozmetika koju obožavaju poznati

Sve to pozicioniralo je Green Energy Organics kao prestižni proizvod među slavnim osobama, ali i dermatolozima, plastičnim kirurzima i brojnim wellness centrima u hotelima sa pet zvjezdica diljem cijelog svijeta.

Tajna djelotvornosti Green Energy Organics- biljne matične stanice

Green Energy Organics, kao certificirani lider, širi svoju inovativnost stvarajući čudesan i revolucionaran tretman „aktivnim“ svojstvima koji pomažu u borbi protiv znakova starenja kože na svim frontovima i pomaže tjemenu pri slučajevima ispadanja kose. U relativno malim količinama, koncentrirani najdelikatnijim predjelima biljaka (poput pupoljaka i listovima), biljne matične stanice doprinose procesu rasta i obnavljanja. One sadrže najveću koncentraciju antioksidanta (aktivne tvari / Fenilpropanoidi) koji pomažu pri regeneraciji novog tkiva i kontinuiranog rasta. Matične stanice funkcioniraju na način da stimuliraju skupine odraslih matičnih stanica u našoj koži s zadaćom pomlađivanja istih, dobivenih iz rijetkih, 100% organskih, hranjivih i bogatih biljaka koje proizvode nove, najčišće matične stanice bogate nutrijentima. Te nove stanice imaju mogućnost oslobađanja visoke koncentracije lipida, proteina, aminokiselina i fitoaleksina, koji se apsorbiraju i u najdalje stanice epiderma, omogućujući gotovo istovremeno obnavljanje stanica kože, apsorpciju nutrijenata i povećanje razine filagrinskih proteina u koži.
 

Leave a Reply