Ledena bajka u najljepšem djelu Zagreba

Ledena bajka u najljepšem djelu Zagreba

Advent je vrijeme kada Zagreb sjaji posebnim sjajem, a Ledeni park na Tomislavcu, prisutne je vratio u davnu prošlost, a našu metropolu svrstao uz bok svjetskih metropola kao što su Beč, New York  i Moskva.

-Još jedan događaj u vrijeme adventa u Zagreba, brojnost naših sugrađana pokazuje koliko je ovo dobro napravljeno, interesantno i mislim da će biti i dobro posječeno. Nadam se da će nas i vrijeme poslužiti, da neće kiša padati, jer onda nije dobar ugođaj. Voljla bi romantičan advent u Zagrebu. Ovaj cijeli događaj prate televizije iz Engleske, Francuske i Austrije. Advent u Zagrebu prepoznat je u svijetu i najviše turista Grad posjeti u ovo doba godine.- rekla je Sandra Švaljek.

Građani će na raspolaganju imati glavno klizalište veličine 800 m2 uz 400 metara dugačku i 2,5 metra široku vanjsku stazu koja će omogućiti klizanje cijelim Tomislavcem.

Ledeni park otvoren je svaki dan od 10-23 sata, cijena klizanja od sat vremena i 15 minuta na klizalištu stoji 20 kunam, dok je najam klizaljka 10 kuna.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply