MO SDP NZ zapad: HDZ javnim novcem financira NK Lokomotivu

MO SDP NZ zapad: HDZ javnim novcem financira NK Lokomotivu

Na 23. sjednici Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb zapad HDZ je uz potporu svojih koalicijskih partnera mimo Povjerenstva za male komunalne akcije profesionalnom nogometnom klubu Lokomotiva dodijelio preko 230 tisuća kuna za uređenje igrališta.

Priopćenje Mjesne organizacije SDP-a Novi Zagreb zapad prenosimo ucijelosti:

“Mjesna organizacije SDP-a Novi Zagreb zapad zgrožena je ovakvim rasipničkim ponašanjem HDZ-a i koalicijskih partnera koji su mimo dogovorene procedure zbog privatnih interesa odlučili donirati preko 230 tisuća kuna javnog novca privatnom Nogometnom klubu Lokomotiva za uređenje igrališta. Dok Grad Zagreb najavljuje oštre rezove socijalnih davanja u proračunu za 2015. godinu, HDZ se u Novom Zagrebu ponaša kao pijana milijarder koji troši javni novac kako se isti ne bi vratio Gradu.  HDZ zajedno s koalicijskim partnerima odbacio je amandman Kluba SDP-a da se novac umjesto privatnom nogometnom klubu prenamijeni za uređenje okoliša oko Školskog centra Kajzerica.

Ovo je ignoriranje stvarnih potreba građana Novog Zagreba i dijeljenje novaca u stilu Super Hika “uzmi siromašnima da bi dao bogatima” u kojima se daje prednost uređenjima objekata nogometnih klubova, a zanemaruju stvarne potrebe građana za cestama, parkovima, vodovodom i kanalizacijom”. Navodi se u priopćenjuMjesne organizacije SDP-a Novi Zagreb  zapad

Foto:Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply