FOTO: Gradonačelnik Bandić i pročelnik Lovrić došli vidjeti Ledeni park na Tomislavcu

FOTO: Gradonačelnik Bandić i pročelnik Lovrić došli vidjeti Ledeni park na Tomislavcu

Gradonačelnik Milan Bandić i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje sport i kulturu Ivica Lovrić iako ne mogu obavljati svoj posao došli su na Tomislavac popiti kuhano vino i uživo vidjeti prekrasnu Adventsku bajku u srcu Zagreba.

Leden park na Tomislavcu izvorna ideja gradonačelnika Bandića uspješno je realizirana i najveće adventsko klizalište u Zagrebu, napravljeno po uzoru na klizališta u Beču, Parizu, New Yorku i Moskvi  svečano je otvoreno.

Milan Bandić iako nije osobno mogao otvoriti Ledeni park na Tomislavcu bio je vidno sretan i zadovoljan kako je sve napravljeno, te kako su Zagrepčani i njihovi gosti došlividjeti ovaj prelijepu Advenstsku bajku u srcu Zagreba. Bečki štih,kako je uvijek Milan Bandić govorio, večeras se osjetio i na Tomislavcu.

Gradonačelnika Bandića i Ivicu Lovrića došli su pozdraviti mnogi suradnici, Mirsad Srebreniković, zastupnik u Skupštini Grada Zagrebasa nezavisne liste Milana Bandića, glasnogovornica Martina Šušnjara i mnogi građani koji su se došli pozdraviti s Bandićem i zaželjelisu muda se što prije vrati na čelo Grada Zagreba. U razgovoru s prijateljima Bandić je poručio: “ne brinite uskoro će se sve znati, opet ću  ja raditi!!!”

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply