Dobar provod u SIRUPU

Dobar provod u SIRUPU

U potrazi za čvršćim i moćnijim zvukom, clubberi hodočaste u Sirup na Escape, zato što DJ-i na njihovim eventima probiru najtvrđe ploče iz svojih kolekcija kako bi maksimalno iskoristili potencijal bassa.

U ovom se prosinačkom izdanju, 5.12.petak, uz residenta Garsa vraća Jakov Kolbas s ubojitim monolitima od vinila, a uz njih dvojicu vrte i prekaljena imena domaće scene Mixel iBrighton, koji upravo kuju beskompromisne setove za bacanje u rizik zidina Paromlina. Sirup pleše od 01 do 08, a participacija, na ulazu je 35 kuna.

Prvu subotu u mjesecu, 6.12.  subota, začinit će Nadja i Homeboy, neobična kombinacija koja će nas uvesti u nešto kasnije jutarnje sate od uobičajenog. Naime, pred jutro kreće službeni after party Illectricity festivala koji će se događati u Pogonu Jedinstvo i sve do podne za pultom će se izmjenjivati Pytzek, Tvrtko i CFSN Djs uz ponekog gosta iznenađenja. Sirup pleše od 01 do podne, a participacija na ulazu je 30 kn od 01 h do 05 h, od 05 h 20 kn ili besplatno uz festivalsku ulaznicu.

Leave a Reply