Poznati podržavaju Zlatnu piruetu

Poznati podržavaju Zlatnu piruetu

Zagreb će od 4. do 6. prosinca 2014. godine ponovo imati klizački spektakl, a ovu sportsku manifestaciju – najstarije klizačko natjecanje na svijetu, podržavaju i poznati

Danas su na Cvjetnom trgu organizatori Zlatne piruete, 47. po redu, podijelili veliki broj ulaznica za ovu klizačku manifestaciju, uz podršku poznatih koji su stigli na zagrebačku špicu. Među njima našla se i naša poznata bivša skijašica Nika Fleiss, koja je i ovaj put pokazala pravi sportski duh i podržala klizačko natjecanje Zlatna pirueta, a pridružila joj se i sve popularnija radijska voditeljica i kolumnistica Andrea Andrassy koja je rekla kako će ona i članovi njezine obitelji rado doći pogledati klizače i klizačice u Domu sportova sljedeći tjedan.

Zagrepčani su pokazali veliki interes za Zlatnu piruetu – s obzirom na to da ovo klizačko natjecanje svake godine dobiva na sve većoj važnosti, a ove godine očekuju se brojna poznata imena iz svijeta klizanja.

U Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma spotova klizat će 80-ak klizačica i klizača iz 22 zemlje svijeta – Austrije, Bjelorusije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Finske, Filipina, Francuske, Njemačke, Velike Britanije, Italije, Kazahstana, Litve, Norveške, Slovačke, Slovenije, Španjolske, Švedske, Rusije, Turske, Ukrajine i SAD-a. Upravo su klizači iz Amerike sjajna vijest s obzirom na to da dugo godina nisu klizali u Zagrebu, a ne pamti se kada je bilo takvo zanimanje kod plesnih i sportskih parova. Veliko zanimanje najvećih klizačkih imena za dolazak u Zagreb ne čudi jer je ovogodišnja Pirueta ujedno i kvalifikacijska za nadolazeće Europsko prvenstvo u Stockholmu.

Dnevna karta za Zlatnu piruetu iznosi 20 kuna, obiteljska dnevna (dvije odrasle osobe i do troje djece) 40, All Event ulaznica (tri dana natjecanja bez revije pobjednika) 50, a obiteljska All Event ulaznica (dvije odrasle osobe, do troje djece, tri dana natjecanja bez revije pobjednika) – 100 kuna. Pojedinačna ulaznica za reviju pobjednika stoji 50 kuna, a obiteljska (dvije odrasle osobe i do troje djece) – 100 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Tisak Media centrima, u online prodaji na www.ticketshop.hr, te u danima natjecanja i na blagajnama Doma sportova.

 

Leave a Reply