Playground NYE Croatia Festival održat će se 31.12.’14 i 01.01.’15

Playground NYE Croatia Festival održat će se 31.12.’14 i 01.01.’15

Playground NYE Croatia Festival koji će se održati 31.12.’14 i 01.01.’15 u Boćarskom najavio je 2 dana nezaboravno dobrog dočeka Nove godine na kojem će  nastupiti više od 20 DJ-eva na 2 odvojena stage-a. Svi gosti moći će uživati u svjetski poznatim imenima poput Thomas Golda za Novu godinu te Mark Knight-a za reprizu dočeka.

Organizatori su upravo objavili informaciju da uznemirujuće veliki broj Engleza dolazi u Zagreb. London će novu godinu dočekati pust jer svi koji znaju za dobru zabavu doći će u Zagreb. Uz Engleze ulaznicu su kupili partyjaneri iz čak 10 zemalja tako da očekujemo pravi internacionalni događaj.

Dubrovnik je do sada bio kralj turista, a Zagreb će u samo dva dana rekordnim posjetim mladih, zgodnih i prepoznatljivo velikih potrošača partyanare preuzeti krunu nove novogodišnje destinacije. Ako ne znate engleski, ovo vam je zadnja prilika da upišete brzinski tečaj i budete dio vrhunske europske zabave!

WARM UP 6.12. na re:forma Space Disco

Playground je druženje najavio i prije Nove godine i to na poznatom programu u organizaciji re:forme! Imenom Space Disco koji će se 6.12. održati u Hypo centru. Re:forma! Je na sebe preuzela i produkciju te organizaciju drugog stage-a na NYE Croatia Festivalu tako da će ovo biti odlična stanica i provjera forme kako će to izgledati za Novu godinu. U ponudi su i bundle ulaznice gdje za cijenu festivalske ulaznice za 2 dana možete prisustvovati i na Space Discu i NYE Croatia Festivalu. Cijena bundle ulaznice je 299,00KN.

Early bird ulaznice u prodaji!

Early bird ulaznice možete nabaviti do 05.12. ili pak do isteka zaliha na svim ENTRIO prodajnim mjestima, u Re:forma fitness centru ili pak online putem oficijalne stranice NYE Croatia Festivala.

Regularne ulaznice uključuju ulazak na event te šampanjac u ponoć dok VIP ulaznice uključuju i konzumaciju hrane te gratis bocu za svaku treću prodanu ulaznicu. Trenutne cijene regularnih karata su 219,00kn za jedan dan te 299,00kn za dva dana. VIP ulaznice su trenutno dostupne po cijeni  od 399,00kn za jedan, odnosno, 599,00kn za dva dana.

Iskoristi popusti na grupne kupovine karata!

Uz Early bird ulaznice i pogodnosti organizatori su objavili i popuste na grupne kupovine karata tako da za 4 kupljene regularne ulaznice dobivate 1 ulaznicu gratis te za 5 kupljenih VIP ulaznica dobivate jednu VIP ulaznicu gratis te dodatnu bocu po izboru za ekipu.

Leave a Reply