GO SDP: “Neistinite su tvrdnje Slavka Kojića o uređenju Krajiške ulice!”

GO SDP: “Neistinite su tvrdnje Slavka Kojića o uređenju Krajiške ulice!”
Gradska organizacija SDP-a Zagreb poslao je priopćenje sa dokumentima u kojem pišu kako je neistinita tvrdnja pročelnika Gradskog ureda za financije Slavka Kojića o uređivanju kolnika Krajiške ulice koju je prenio RTL dana 27. studenog 2014. godine: “Na čelu te gradske četvrti nalazio se doskora SDP, koji je taj plan utvrdio vjerojatno da se dodvori liku i djelu svoga vođe”
Naime, Plan malih komunalnih akcija za 2014. za Donji grad koji je izglasala većina predvođena SDP-om 14. veljače 2014 ne obuhvaća Krajišku ulicu te se o toj akciji tada nije ni raspravljalo.Donošenjem zaključka o izmjeni Plana malih komunalnih akcija od 11. studenog 2014. godine u Plan ulazi uređenje kolnika Krajiške ulice u iznosu od 441.300 kuna. Izmjenu Plana izglasala je nova vlast u Gradskoj četvrti predvođena HDZ-ovim predsjednikom Vijeća.
“Ono što treba apostrofirati je da je izmjena plana napravljena tako da je većina novca preusmjerena u akcije u onim Vijećima mjesnih odbora gdje su koalicije HDZ-a i nezavisne liste Milana Bandića na vlasti. Govorimo o sumi od 1.110.300 kuna. Uzevši u obzir da je takvih VMO-a u Donjem gradu 2 od 14, u najmanju ruku je čudno da se kod izrade izmjene Plana desio takav nesrazmjer u sredstvima između mjesnih odbora i fascinira slučajnost kojom je većina novca završila u ta dva mjesna odbora.” izjavio je bivši predsjednik Vijeća gradske četvrti iz redova SDP-a Srđan Subotić.
Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply