PETSY – Wash and Go & Pet Boutique: Prva samouslužna praonica za kućne ljubimce, grooming salon i specijalizirani Pet boutique – u!

PETSY – Wash and Go & Pet Boutique: Prva samouslužna praonica za kućne ljubimce, grooming salon i specijalizirani Pet boutique – u!

Zagreb je dobio još jednu inovaciju za brigu o vašim krznenim ljubimcima. Pored parka Maksimir, u Bukovačkoj ulici u Zagrebu, otvorila se prva  samouslužna praonica za kućne ljubimce, točnije, salon u kojem možete samostalno okupati vašeg ljubimca profesionalno dizajniranim kadama podesivim po visini te najmoderniju opremu i kozmetiku za uređivanje na raspolaganju.  Pored toga, u samom salonu pronaći ćete hranu, poslastice, proizvode za njegu, pribor za uređivanje, odjeću i sve ostalo čime možete nagraditi vašeg ljubimca.

Mi volimo životinje! Započeli smo ovaj posao iz naše ljubavi prema životinjama i želje za poboljšanjem njihovih života, kao i života samih vlasnika. Želimo da vaši ljubimci budu čisti, sretni i zdravi. „Petsy je prvi moderan samouslužni salon, osmišljen kako bi vašu brigu o vašem ljubimcu i njegovoj higijeni pretvorio u jednostavno, praktično i ugodno iskustvo. U našem salonu imate mogućnost okupati vašeg ljubimca uz najmoderniju opremu i kozmetiku za njegu i održavanje njihove higijene i zdravlja, te želimo istaknuti da je ovo tel početak našeg puta da vlasnicima ljubimaca pokažemo pravi put o brigi svojih ljubimaca, od odabira hrane, savjeta do njege. Godine brige o kućnim ljubimcima su nam pokazale koliko je važno pružiti im odgovarajuću njegu, te koliko to može biti teško ukoliko imate stresan način života ili jednostavno nedovoljno vremena vam ostaje za njihove potrebe. Ono što nas ističe od drugih je  da ćete se Vi i vaš ljubimac osjećati ugodno i cijenjeno u našem salonu, a naše ugodno osoblje će vam pokazati kako vašu brigu za njihovu higijenu možete obaviti na jednostavan i praktičan način bez stresa za vašeg ljubimca i bez nereda nakon samog pranja.

Vaš ljubimac u vašim rukama!

Redovno pranje i njegovanje je neophodan dio održavanja cjelokupnog zdravlja i odraza vašeg ljubimca. Zdrava koža i dlaka je rezultat optimalne prehrane, a upotpunjuje ju pravilna njega i higijena kupanja. Usluga kupanja uključuje profesionalne kade za pranje kućnih ljubimaca podesive po visini, profesionalna sušila za kućne ljubimce tzv. bloweri, upotrebu profesionalnih četki i češljeva, jedan od nekoliko vrhunskih specijaliziranih šampona i regeneratora za pse, čiste ručnike te upotrebu posebne Doggy toaletne vode ili losiona za dlaku i kožu.

Široka ponuda super premium prehrambenih proizvoda i moderne opreme za ljubimce je ono što nas čini potpunim.

U asortimanu našeg Petsy boutique-a možete pronaći super premium hrane proizvođača Eukanuba, Farmina N&D ,  Royal Canin, Hills, Advance, te bih posebno istaknuli brand Fish4dogs, jedna od najkvalitetnijih hrana na našem tržištu. Također smo prvi uveli  PAPY 100% organske poslastice za pse,koje se mogu pronaći u našem asortimanu. Također kupci mogu pronaći  eco-friendly zdjelice, bio-proizvode za njegu, izradu kaputića po mjeri, te vrhunsku hranu renominiranih proizvođača za sve kućne ljubimce. Pored toga, pronaći ćete najkvalitetnije kozmetičke preparate za njegu dlake, kože i oralne higijene, četke i češljeve za svakodnevno uređivanje, igračke, vodilice i ogrlice modernog dizajna. Novost koju Petsy ima u svojoj ponudi su usluge njege i dotjerivanja (groominga) u našem salonu, sa strane iskusnih i profesionalnih groomera. Usluge šišanja, podrezivanja, kupanja i uređivanja dostupne su u unaprijed dogovorenim terminima. Sve što je potrebno za njegu, higijenu i sreću vašeg ljubimca, pronaći ćete na jednom mjestu. Naš moto je jednostavan, „zdravi ljubimci i sretni vlasnici.“ – kazao je Vedran Parić, zadužen za prodaju i marketing.

 

Leave a Reply