Danijela Martinović sudjelovala na humanitarnoj modnoj reviji

Danijela Martinović sudjelovala na humanitarnoj modnoj reviji

U predivnom ambijentu  Francuskog paviljona održana je modna revija povodom obilježavanja 20. obljetnice djelovanja Europa Donne – hrvatski forum protiv raka dojke. Modnu reviju poznatih domaćih kreatora nosile su  žene oboljele od raka dojke, te žene iz javnog i društvenog života Hrvatske.

Među poznatim ženama bila je jedna od naših najupečatljivijih pjevačkih imena, Danijela Martinović svojim pjesmama, izgledom i osobnošću osvaja publiku otkako se pojavila na sceni.

Sve­st­­rana pjevačica osim što sjajno pjeva, piše priče, sprema nove projekte, a uvijek se rado odaziva humanitarnim akcijama i pomaže drugima kad god može. Ovoga puta sudjelovala je na humanitarnoj reviji povodom 20. obljetnice djelovanja Europa Donne, Europske koalicije za borbu protiv raka dojke koja se sinoć održala u u Francuskom paviljonu. Reviju su nosile oboljele žene te žene iz javnog života među kojima je bila i splitska pjevačica.

– Presretna sam   i počašćena što sam bila dijelom  ove divne priče.Divim se tim hrabrim ženama koje se bore kao lavovi, njihova snaga treba biti poticaj svakom čovjeku. Ova večer bila je puna ljubavi i zaista je bilo prekrasno gledati mnoge žene iz svijeta umjetnosti, glazbe, politike, mode kako su ujedinjene u cilju da pomognu kampanju Darujmo ružičasti život – kaže pjevačica koja je i ovog puta blistala u ženstvenoj i seksipilnoj kreaciji  modnog dvojca Arileo kreiranoj posebno za ovu prigodu.

Humanitarna kampanja Europe Donne Hrvatska započela je krajem veljače prošle godine, a trajat će sve dok se ne prikupi novac dostatan za kupnju aparata za intraoperativnu radioterpiju.

Tekst: M.A.D.

Foto: Antonija Zrinski

Leave a Reply