ZET:Izmjene na linijama 120, 132 i 268

ZET:Izmjene na linijama 120, 132 i 268

Od petka, 21. studenoga od 7 sati, do subote, 22. studenoga do 7 sati, ukinuto je autobusno stajalište Velika Mlaka (u smjeru Velike Gorice), kojega koriste autobusi linije 268 Zagreb (Glavni kolodvor) – Velika Gorica.

******

Zbog ponovnog produljenja radova na dijelu Desprimske ulice, autobusi linije 132 Savski most – Goli Breg – Brezovica, i dalje će, do završetka radova voziti privremeno izmijenjenom trasom (Golobreškom, u oba smjera). Novi, očekivani završetak radova je za 40 dana.

******

U ponedjeljak, 24. studenoga od 8 sati trebala bi započeti gradnja magistralnog vodovoda na dijelu Huzjanove ulice, te će autobusi na liniji 120 Črnomerec – Gajnice prometovati djelomično izmijenjenom trasom, do završetka radova koji se očekuje 25. siječnja 2015. ujutro.

Iz Črnomerca autobusi će voziti redovnom trasom do raskrižja Aleje Bologne i Ulice Medpotoki te će nastaviti Ulicom Medpotoki, lijevo Ulicom Karažnik, lijevo Ulicom Dubravica, lijevo Ulicom Sigetje. Iz Gajnica autobusi će voziti Ulicom Sigetje, desno Ulicom Medpotoki te lijevo Alejom Bologne do Črnomerca.

Na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na svim usputnim stajalištima, a bit će uspostavljena i privremena autobusna stajališta Gajnice – Područni ured (u Ulici Medpotoki te u Ulici Sigetje) i početno – krajnje stajalište Gajnice, u Ulici Sigetje, u zoni raskrižja s Ulicom Dubravica). Autobusno stajalište u Huzjanovoj ulici za vrijeme radova neće se koristiti, a stajališta Medpotoki, Gajnice i Dubravica na Aleji Bologne linija privremeno neće opsluživati.

Foto: Mario ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Leave a Reply