Rukometaši Zagreba podijelili više od 700 ulaznica navijačima u Hypo Centru!

Rukometaši Zagreba podijelili više od 700 ulaznica navijačima u Hypo Centru!

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u četvrtak, 20. studenog proveli su ugodno poslijepodne u druženju s navijačima svih uzrasta u lobiju Kongresne dvorane Hypo Centra.

Bilo je tu najmlađih navijača iz obližnjeg vrtića, brojnih zaposlenika Hypo Centra, novinara, kao i onih koji su na adresu Slavonska avenija 5 stigli kako bi se upoznali s najboljim hrvatskim rukometašima.

Uz uvijek sjajno raspoložene Filipa Ivića i Tea Čorića naši domaćini nisu imali problema s time da podijele više od 700 ulaznica za utakmicu 06. kola VELUX EHF Lige prvaka, dvoboj s Meshkov Brestomkoji je na rasporedu u nedjelju, 23. studenog u Areni Zagreb s početkom u 17.00 sati.

  • Ovo je bilo prekrasno druženje. Iznenadio nas je broj ljudi koji su stigli po svoje ulaznice i ako se po jutru dan poznaje, onda možemo očekivati ispunjenu Arenu i pravu sportsku atmosferu u nedjelju. Hvala ljudima u Hypo Centru koji su nas na sjajan način ugostili i koji su vrlo profesionalno organizirali ovaj event. Nadam se da će i drugi ljubitelji rukometa doći na blagajne Arene Zagreb kako bi preuzeli svoje ulaznice i da onda svi zajedno u nedjelju slavimo jednu veliku pobjedu – poručili su iz Hypo Centra Filip Ivić i Teo Čorić.

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb, podsjećamo, u nedjelju, 23. studenog odmjerit će snage s prvacima Bjelorusije – moćnim Meshkov Brestom. Ulaznice za taj susret nalaze se u slobodnoj podjeli na blagajnama Arene Zagreb u četvrtak, petak i subotu od 17.00 do 19.00 sati, odnosno na dan utakmice od 12.00 sati pa sve do početka susreta.

Leave a Reply