Gradonačelnik Milan Bandić izašao iz Remetinca

Gradonačelnik Milan Bandić izašao iz Remetinca

Oko 18 sati Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nakon uplačene jamčevine od 15 milijuna kuna i obećanja da neće utjecati na svjedoke i da neće obavljati svoju dužnost  izašao je iz Remetinca, nakon što je u njemu boravio mjesec dana.

Po izlasku iz Remetinca Bandić nije htio davati nikakve izjave, prije samog ulaska u automobil rekao je  samo “hvala vam”.

Milana Bandića dočekali su brojni prijatelji ispred Remetinca među njima su bili Dragutin Žiljak, Marijan Tomurad, Jadranko Baturić. Supruga Vesna čekala ga je u automobilu dok ga je pas Rudi od silnog uzbuđenja što ga vidi veselo je trčkarao oko njega.

Iz pritvora su izašli  Slobodan Ljubičić, gradonačelnikov savjetnik Željko Horvat, direktor ZET-a Ivan Tolić, referent za javnu nabavu Zagrebačkog holdinga Filip Čulo, direktor Čistoće Miljenko Benko, pročelnik stručne službe gradonačelnika Vidoje Bulum te glavni tajnik Zagrebačkog športskog saveza Zdenko Antunović.

U pritvoru je ostao Branko Mihaljević jedini je od devetorice osumnjičenika u aferi Agram, njemu je prihvaćena jamčevina od 7 milijuna kuna, obrana  je prijedložila da se taj gotovinski iznos zamijeni hipotekama na dvije nekretnine što je sud i prihvatio.

Tekst: Inga ĆUŽIĆ/ZNA.HR

Foto: HINA/ Damir SENČAR /ds

 

 

Leave a Reply